Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under mars 2009

Av Lina Lilja - 15 mars 2009 11:05

Jag har slutat döpa mina sexinlägg till sex del X för det börjar bli så många så jag har tappat räkningen!


I alla fall så ska vi ha lite mer sexsnack nu. Det här blir inget jätteroligt sexsnack, för jag ska bara spåna vidare lite på vart jag skulle vilja förlora min oskuld.. Roligare sexinlägg kommer så småningom...


Jag har tänkt lite mer i alla fall, som ni märker. Förra gången slutade vi i ett Parisehjul, efter att ha tittat förbi bland annat Empire State Building. Jag vill ju som sagt också gå med i 10 000-meters klubben, men inte som första gången I think....


Det jag istället är lite inne på nu är på en båt. Eller båt och båt, snarare en färja. Har ni varit på Silja Lines turer till Helsingfors? Där finns det i alla fall en så kallad "Moon Walk" som jag älskar! Den är belägen på högst upp i fartyget, med glastak så man ser månen. Jättevackert på kvällen när det är mörkt ute!


Så varför inte? Härlig stämning, och sällan speciellt mycket folk, även om chansen att bli påkommen är ganska stor. Undrar om man blir utslängd då, haha!


Har också funderat lite på ett omklädningsrum, men då måste det i och för sig vara med en samkönad, men det berör mig inte så mycket... Sex som sex, bara man njuter ;)


Nä, men Moon Walken är nog det hetaste just nu. Vad tycks?


Förresten, nämnde jag att jag ska på kryssning till Helsingfors på lördag?...


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 15 mars 2009 10:39

Vaknade imorse vid 8.00 Eller tja, hade nog inte vaknat om det inte varit så att jag ställde väckarklockan på 8.00 Jag vet att jag är knäpp, men jag hatar att sova länge.


I alla fall så märkte jag snart att jag har fruktansvärd träningsvärk, och den lär bli ännuvärre till imorgon. Dessutom så är jag klen och trött i alla muskler jag har. Men jag gillar träningsvärk, det betyder att man har kämpat! :)


Har tittat på massa inspelade saker på TV och ätit frukost och så, och nu hamnade jag här. Ska ganska snart till stallet, men försöker vila mig lite idag i allmänt, behöver ta igen mig ;)


Lyssnar förresten fortfarande på Alcazar, så heta! Förresten så kommer snart ett sexinlägg vänner....


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 14 mars 2009 23:19

Det är ett under att jag fortfarande fungerar, men jag är verkligen skittrött! Så nu ska jag krypa i säng.


Förresten så har jag, precis som de senaste två veckorna, lyssnat på Alcazar hela kvällen nu, efter melodifestivalens slut. Hävdar fortfarande att de är bäst. Det är en skitbra sång och en härlig show dessutom! Två snygga tjejer och en bög. En bög jag är otroligt tänd på alltså, shit...


Varför måste alla heta vara bög för? Jag har aldrig riktigt förstått det där systemet... Och så har han ju HIV också, lilla snygga heta gubben då...


Nä förlåt, nu ska jag inte bli sådan. Appropå het så har jag kommit på några fler ställen jag vill förlora min oskuld på, men det får bli imorgon! Då blir det alltså massa sexsnack!


Men nu ska jag krypa i säng, jag ska fungera imorgon också ;)


Än en gång: GRATTIS MALENA!!!! <3


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 23:02

Okej nu skäms jag, riktigt riktigt rejält... Sa ju i förra inlägget att jag skulle försöka kontakta Petra för att se vad hon egentligen tycker om homosexuella. Mitt resultat? Tja...


Klickade mig in på Google, hamnade på hennes hemsida. På startsidan står det att Petra ledde årets QX-gala. Och det visste jag inte!!


Jag är visserligen inte insatt i varken Petras liv eller gayvärlden, men att veta vem som är värd för QX-galan är ju liksom allmänbildning!!


Usch, nu skäms jag. Det gav ju visserligen inget konkret resultat, men det sa ju ganska mycket i alla fall. Hoppas hon inte drog samma gay-skämt där bara, men har inte läst att det har varit några skandaler i alla fall.


Sorry vänner, jag skäms, på riktigt!!


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 22:50

Jag är en sådan där människa som tål väldigt mycket. Grova skämt och sånt kan jag ta, för det allra mesta, om allt och alla. Vissa gånger har jag reagerat när folk inte har sett det som ett skämt riktigt, utan mer menat det rasistiskt och så, men sålänge det är roligt, fine for me....


Petra Mede är komiker. Melodifestivalen ska vara kul. Hon skojar mycket. So what tänker ni nu? Jo, det jag reagerat på är att hon har hoppat på gayvärlden väldigt mycket, framför allt homosexuella män. Har hon gjort det på ett okej sätt, eller passerade hon gränsen?


Jag fick ihop det till en tre-fyra gånger idag som hon skapade skämt om gaymänniskor. Och visst, det är väl okej. Många inom schlagervärlden, bland annat självaste Christer Björkman, är ju gay, och melodifestivalen ses ju numer som ett program för homosexuella, men ändå. Det var ju inte direkt skämt som var elaka eller så, men det blev för mycket liksom. Okej ett par gånger under alla sex programmen, men nja, jag tror hon passerade gränsen....


Jag vet inte varför jag känner så, men det kändes som hon pekade ut gayvärlden alldeles för mycket. Vad tycker ni? Är jag ensam om dessa spekulationer?


"Det är bara blablabla och homosexuella män som ljuger om sin ålder. Här kommer Alcazar, Lina 30, Tezz 38 och Andreas 19" (minns ej exakt, men något i den stilen...) var bland annat en av sakerna hon sa.


Jag måste nog försöka få tag i Mede och fråga vad hon tycker om gaymänniskor. Japp det ska jag!


Här kan ni förresten läsa mer om melodifestivalen:


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4649353.ab


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 22:21

Okej det här var den roligaste, mest spännande och mest nervpirrande melodifestivalenfinalen på hur många år som helst!! Shit va jämt det var alltså!


Naturligtvis var Alcazar min favorit, som sagt, men jag trodde Måns skulle vinna. Efter alla juryns röster var det fruktansvärt jämt, vilket var roligt, och alla kunde fortfarande vinna. Den enda som verkligen inte fick vinna var melodi nr. 2, Snälla Snälla, annars var alla låtar riktigt bra, mer eller mindre.


Efter juryns alla röster var i alla fall vi tre hemma i soffan helt säker på att Måns skulle vinna. Jag sa liksom "Jag sa ju det! Haha!!" och sånt. Resultatet såg ut ungefär som tippat. Sedan börjar de dela ut folkets röster, och redan efter tolvan får jag en chock! Shit my gosh!!!


Ju längre utdelningen går, desto mer chockad blir jag. Alla favoriter blir ratade en efter en!! Snälla Snälla går upp i toppen och mamma påstår att det inte finns någon som kan slå henne, men jag räknar snabbt ut att det visst går och kan börja andas normalt igen.


Jag är lite sur över att Snälla Snälla kom så bra till, och för att Alcazar inte kom högre upp, men det är samtidigt roligt att Sverige skickar en annorlunda låt för en gångs skull, som faktiskt har en chans! Förut har vi ju bara skickat vanliga pop eller rocklåtar...


Men som sagt, det var den roligaste finalen på länge. Kul att det är så jämt liksom!!! :)


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4648642.ab


Grattis Marlena!!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 18:15

Orkar verkligen inte mycket mer nu alltså. Shit vad jag är trött, och huvudet är fullt av tankar!!


Måste få koppla av lite nu så tänker ta lite tilltugg och dricka och sätta mig framför TV:n. Ska snart äta middag och sedan är det ju melodifestivalen.


Vi ses senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 mars 2009 17:56

Shit vilken dag alltså! Jag kan stolt säga i alla fall att nog är godispåsen jag åt igår borta....


Gick upp straxt före fem, var i stallet till sex. Fodrade, mockade, mockade åt kompisar, red ett hårt dressyrpass, sprungit med hästar fram och tillbaka till hagen, m.m


Vet ni vad jag gör när jag är klar vid 13.00 då? Åker hem och vilar? Fel FEL!!! Åker till gymmet och kör ett STENHÅRT pass. Snacka om att jag kommer att ha ont i kroppen imorgon. Mina kompisar frågade om jag gick på något uppiggande knark eller något... :P


Med denna dagen bakom mig är det ett under om jag orkar vara vaken tills melodifestivalen börjar. Och chansen att jag orkar vara vaken ända till slutet är ju minimal... Men jag ska göra mitt bästa!!


Årets startfält är starkt, och jämt. I min personliga åsikt är det många bra låtar. Favorittippade är ju Caroline, Marlena och Måns. Men min favorit är ju som jag nämnt tidigare Alcazar. Det blir spännande!!


http://www.aftonbladet.se/spel/article4638611.ab


Ska kanske kommentera gårdagens Let's Dance också.. Inte helt oväntat åkte ju Elisabeth, men nu blir det svårt! Det är riktigt bra människor kvar nu.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se