Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under mars 2009

Av Lina Lilja - 13 mars 2009 21:58

Det blev inte så mycket bloggande idag heller. Jag älskar bloggen, och jag älskar att blogga! Men tiden vill inte som jag vill *Suck*...


Har ätit mat och kikat på Let's Dance. Laila är fortfarande min favorit, helt klart. Jag tycker Elisabeth ska åka. Hon är jättecharmig, och hennes partner är ännu charmigare (och bög....) men hon är verkligen inte i de andras klass...


Imorgon har jag som sagt stalltjänst. Ska göra mig iordning nu och se vem som åker ur Let's Dance och därefter sova. Ska även till gymmet imorgon, har sådan ångest över att jag inte varit där så mycket på senaste tiden.


Vi ses väl imorgon, I guess...


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS

TV

Av Lina Lilja - 13 mars 2009 18:40

Nu ska jag gå och sätta mig vid tv:n en stund, men kommer tillbaka senare :)


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 13 mars 2009 17:42

Igår kväll blev det alldeles för sent. Jag sa ju att jag hoppades på att vara hemma kring 20.00 Vet ni när jag steg in genom dörren? 21.30 Och då var jag så sur och trött och så så då gick jag raka vägen till sängen *Suck*


Igår var jag faktiskt snäll. Jag hjälpte till jättemycket i stallet och så, men mina föräldrar förstörde hela dagen! Hade inte de funnits hade dagen blivit underbar....


I alla fall. Idag är det fredag den 13, det har väl märkts sådär halvt. Hade nationellt prov i engelska vilket gick helt okej. Slutade kvart över elva. Åt då mat på skolan och köpte godis på konsum innan jag tog bussen till stallet. (Tanken var att godiset skulle räcka hela helgen, eller åtminstone hela kvällen, men påsen var slut efter omkring 1 - 1½ timme....)


Mockade och pysslade lite. Gjorde ganska länge ganska lite. Hjälpte stallpersonalen och så. Skulle rida. Red med en kompis och så skulle vi vara tillbaka så jag hann med bussen 15.52 Ville hem tidigt idag! Tror ni inte jag missar bussen? Jo med omkring 1½ minut. *Suck igen*


Aja, jag och mina kompisar hade ganska kul i stallet fram tills pappa kom drygt en timme senare. Då tog det till och med emot att åka hem, men jag behövde komma hem.


Ikväll är det Let's Dance! Och imorgon har jag stalltjänst på morgonen. väckarklockan står redo 05.00 och jag är i stallet 06.00 Jippie!


Lovar att jag ska skriva rätt mycket idag. Hoppas jag kan hålla det den här gången också, men måste jobba lite på min uppsats till tekniken, om Christopher Polhem.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 11 mars 2009 22:09

Tänk att idag kom jag hem tidigt och jag var så glad! Äntligen skulle jag få lite tid över! Fick jag det då? Nepp, inte ett dugg!


Åt middag, duschade. Skulle sedan plugga men hamnade framför TV:n istället. Tog det lite lugnt där vilket jag verkligen behövde. Sedan började Grey's Anatomy och helt plötsligt var kvällen slut!


Imorgon så ska jag till tandläkaren *suck*. Den här gången låter det inte bra så vi hoppas på att resultatet blir bättre. Det är en lång skoldag och efter den är det stallet som gäller. 18.30 är det möte där och när det mötet är slut så får jag komma hem, Jippie! Förhoppningsvis är jag hemma till 20.00, men man vet aldrig....


Lång dag imorgon alltså. Jag är trött på långa dagar. Som skönt är blir fredagen kortare, men så är det ju fredag den 13:de så man vet ju aldrig vad som händer...


Nä nu ska jag krypa i säng. Vet att jag inte har skrivit veckans hetingar denna vecka men det får bli en annan dag. Antagligen inte imorgon heller, men på fredag förhoppningsvis. Suck, är trött på detta nu...


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 11 mars 2009 18:34

Har faktiskt inte så mycket att berätta om dagen. En ganska tråkig händelselös dag som trots allt flöt på ganska bra.


Först matte. Var skittråkigt eftersom jag räknade ut matteboken så hade inget att göra sedan, vi hade 5:or på besök nämligen så läraren var upptagen med dessa... Men nästa vecka får jag börja med A-kursen! :)


Sedan språk. Tittade på film på tyska. Den var tråkig men fick naturligtvis ett lyckligt slut. Jippie!


Därefter idrott. Hade styrka kondition och jag körde verkligen järnet. Jag blev väldigt trött men var nöjd efteråt!


Under lunchen hade vi en trevlig diskussion angående åldersskillnader. Jag har några "kompisar" (snarare bekanta) där det skiljer 14 år mellan man och kvinna. Mellan ett annat par skiljer det 16 år. Vi är 16 år i år vilket skulle betyda att vår framtida partner föds i år. Det låter så sjukt! Men kärleken är blind....


Sedan var det SO, film där också. Sedan PUH-tid när jag jobbade svenska och drygade med syrran...


Stallet, pratade med lite kompisar, red och pysslade. Kom hem för en liten stund sedan, skönt att vara hemma så tidigt! Ringde bowlinghallen och pratade med en kompis.


Nu ska jag och mamma sätta oss och äta. Pappa är på jobbetresa och syrran på fotbollsträning.


Återkommer om en stund!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 mars 2009 21:30

Suck. Jag som trodde våren var på väg, men jag hade tydligen fel. Det har snöat hela dagen och från att ha varit nästan barmark igår så blev det istället någon decimeter snö idag.


Idag har jag varit i skolan några timmar. Hade först slöjd där jag blev klar med min tunika, var faktiskt jättenöjd!!

Lite andra ämnen och bråk innan jag kom till stallet. Mockade pysslade och red innan jag satt och väntade i cafeterian ett par timmar innan Ungdomssektionens möte som jag skulle gå på klockan 18.00 Pratade även med lite roliga människor och så.


Klockan 18.00 börjar mötet och för att vara ett US-möte tyckte jag att det blev bra genomfört och vi kom fram till bra grejer. Annars är dessa möten ofta tjafsiga men det blev bra.


Blev sedan kvar läääääänge med en kompis. Vi skulle fixa ett par saker som hörde till US men vi pratade om MASSA andra saker också... Med henne blir det alltid så av en anledning?


Säg att vi ska köra Vasaloppet. Men påvägen så hälsar vi först på i USA och sedan i Kina. Jag undrar om vi någon gång kommit i mål? En jädra tid tar det i alla fall för vi är båda ganska duktiga på att både prata och argumentera och vi hamnar alldeles för ofta på fel spår även om det är bra saker vi pratar och diskuterar om.


Omkring kvart i nio kom jag hem tillslut. Har fixat ett par småsaker här vid datorn nu och tänkte nu gå ner och sätta mig vid TV:n en stund så jag får andas. Shit vad mycket saker det blev helt plötsligt!!


Imorgon måste jag komma ihåg och ringa bowlinghallen, annars är det inte så mycket tror jag... Skola och stallet då, men inte mer vad jag vet.


Vi hörs då!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 9 mars 2009 19:33

Jag erkänner, jag är en schlagernörd. En av de få som finns kvar har jag märkt... Det är inte så att jag har superkoll på vem som vann varje år och exakt vilket år vem tappade kjolen och vem som sjöng fel i sin låt det året, nej så nördig är jag inte, men jag lyssnar på melodifestivalenlåtar ofta, och diggar dem ordentligt, både gamla och nya.


Jag följer också årets melodifestival slaviskt, vilket jag har märkt inte många gör nu för tiden. När man frågar i stallet eller i skolan vem de tycker ska vinna så är det enda svar man får "Jag tittar inte" eller om man har tur "Det är bara värdelösa låtar med". Hallå? Vad händer med svenska folket?


Melodifestivalen är en av de få traditionerna som vi har kvar här i Sverige där vi får med hela landet. En härlig tävling med härlig musik, glitter och glamour, och massa diskussioner. Ska denna härliga stämning också försvinna? Herregud, vad händer med världen!!


Jag älskar melodifestivalen, och jag tycker att nästan alla låtar i årets final är riktigt bra, även om man naturligtvis gillar vissa mer än andra.


Min favorit, konstigt nog, är Alcazar. Jag gillar många andra låtar, och jag tyckte verkligen skitmycket om både Sarah Dawn Finer och Molly Sandén, men ärligt talat tror jag inte att de har så stor chans i Moskva.


Nej den låten som rullar om och om igen i mitt huvud, och på youtube, är Alcazars "Stay the night". Det är en härlig låt som funkar både som radio-låt och som har en show som är superhärlig att titta på. Det är en härlig koreografi och skitsnygga kläder. Ja jag gillar det där gayigt rosa!


Många tror väl att jag, som alla andra i min ålder och kön, skulle rösta och skrika för EMD eller Måns, och ja, jag är förvånad över att jag inte gör det. Jag gillar alla fyra, och de är supersnygga!, men nej, den här gången var det gayshowen som fångade mitt intresse.


Låten är sådär härlig och glad. Det är lite rosa glitter, lite härliga sneleénden in i kameran, lite mystiska blickar, lite höftsvängar och sånt. Det sägs att melodifestivalen är en gayfestival nuförtiden. Och låt gå! Jag tänker joina ändå.


Och visst, "Stay the night" är lite sådär gayig, med mycket rosa och höftsvängar, men jag gillar det! Andreas är ju trots allt bög ;)


Nä men gaygänget verkar ett sådan mysigt gäng. Alla har varit med om samma sak, mer eller mindre, alla kämpar för sin sak och alla hänger ihop. Jag hatar folk som placerar människor i fack, och det är absolut inget jag försöker göra så snälla hoppa inte på mig, men är det inte ett härligt gäng att hänga i tror ni? Alla verkar så snälla och gulliga!


Tja, man kanske ska joina gayvärlden, så man får titta på melodifestivalen och gilla låtar som "Stay the night" utan att bli påhoppad. Det låter ganska trevligt tycker jag! :)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 9 mars 2009 18:45

Min ponny mår som skönt är bättre nu i alla fall. Hon får ta det lite lugnt ett par dagar till men sedan tror jag att vi kan köra på normalt igen! :)


Skola idag. Har skitmycket att plugga. Framför allt en bok som ska vara inlämnad imorgon, där jag har 100 sidor kvar att läsa! Tråkig som fan är den också. Skulle gjort den i helgen, men så fick jag ju en sjuk ponny på halsen. Ska sätta igång snart...


Jag hade tänkt vara klar till 21.00 för då är det CSI på TV. Har knappt hunnit andas den senaste veckan, det har varit alldeles för mycket!!! *Suck* Hoppas skolan lugnar ner sig lite till nästa vecka.


Nä nu ska jag sätta igång och plugga. Ska börja med att göra ett arbete om Polhem. Min tekniklärare är förälskad i honom, så det är väl bäst att göra honom rättvis. Man vill ju ha bra betyg ;)


Vi hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se