Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under mars 2009

Av Lina Lilja - 8 mars 2009 21:19

Blev kvar i stallet ännu längre än jag trodde. Ponnyn mådde inte alls bra, så har ägnat massor av tid åt henne. Suck...


Jag hade verkligen en värdelös vecka, och det enda jag ville ha var en härlig helg. Men nää, det enda jag fick var en sjuk ponny...


Vad som känns skönt i alla fall är att mina vänner syns väldigt mycket nu, och de bryr sig verkligen om mig, lika mycket som jag bryr mig om dem. Det känns skönt att ha dem i närheten <3


Imorgon blir det stallet hela kvällen. Ska till skolan först då såklart, men sen ska jag ta hand om sjuka ponnyn.


Vi hörs imorgon kväll!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 8 mars 2009 09:45

Ska alldeles snart åka till stallet. Idag ska jag rida lite på förmiddagen, ska på ett möte klockan tre och efter mötet gå lite promenad med pollen min.


Jag hoppas ponnyn mår bättre idag, men jag tror inte att det är någon fara. Om ett par dagar är hon nog sig själv igen! :)


Vi hörs ikväll vänner, när jag kommit hem.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 7 mars 2009 20:18

Den som frågar hur det gick och tävla idag slår jag ihjäl. *Suck*. Jag ska inte skylla på hästen, och inte på mig heller. Hon hade råkat fått dubbel dos mat igår, så hade ont i magen och så, så strök mig till andra klassen och åkte hem. Har vakat över henne hela dagen och måste göra det imorgon också...


Egentligen skulle jag skriva ett långt inlägg om kärlek då jag och en kompis diskuterat ämnet mycket vilket givit mig många tankar, men jag ska ner och se melodifestivalen så det får bli en annan gång.


Jag vet att det är lite si och så med bloggningen, men nej jag har inte tröttnat, men ibland räcker inte tiden till liksom. Det kommer bli bättre så småningom, jag lovar!


Vi hörs vänner!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 mars 2009 20:30

Idag har jag fått ytterligare påminnelser om hur viktigt det är att prata med varandra. Jag vill pointera det tusen gånger, prata med varandra!!!


Annars har det väl inte hänt så mycket idag... Tråkskola, stallet, pratade med massa kompisar och så... Ska tävla imorgon så förberedde mig inför det också! :)


Ska verkligen bli jätteroligt imorgon, och jag hoppas att jag bryter mitt dåliga mönster då. Jag längtar!!


Nu ska jag ta en snabbdusch, och därefter ska jag se lite Let's Dance innan det är tidigt i säng. Ska upp tidigt imorgon och måste orka då också you know!!


Hinner därför inte skriva mer idag. Vi hörs väl imorgon istället då!


Puss o Kram

Lina Lilja

TV

Av Lina Lilja - 5 mars 2009 20:49

Har suttit här flera timmar nu, och inte gjort något vettigt. Har tyska prov imorgon som jag verkligen borde plugga till, men orkar verkligen inte, det får gå som det går...


Istället tänkte jag gå och sätta mig framför tv:n snart. Sms:ar fortfarande med min kompis, nu är vi uppe lååångt över 100 sms under dagen!! Dessutom verkar det lösa sig med min andra kompis också vilket är skönt :)


På tv ikväll är det Medium och Private Practice. Ska se åtminstone det sistnämnda. Ev. spelar jag in medium och ser det en annan dag...


Appropå TV så hittade jag det här på aftonbladet.se!


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article4563829.ab


Hoppas verkligen inte att det är sant! Han tillsammans med de forna ST-läkarna (Grey, Izzie och dem), Callie och Sloan är ju hela serien! Alla andra är ju bara skit i kanten! Fast jag saknar Hahn och Addison, även om Addison visserligen har ett eget program nu...


Aja, what ever. Nu ska jag gå i alla fall. Vi hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 mars 2009 19:28

Ska spåna vidare lite på gårdagens inlägg om vänner. Jag tycker jättejättemycket om alla mina vänner. Visst finns det vänner man gillar bättre än andra och sådär men i grund och botten gillar jag alla lika mycket. Vänner är guld värda och jag hade inte levt idag om det inte vore för mina underbara vänner <3


En av mina underbara vänner har jag messat med hela dagen. Första sms:et skickades vid 10-tiden, och vi håller fortfarande på. Helt sjukt! Räknade för typ en timme sedan, och då var vi uppe i 70 sms någonting, så nu är vi säkert uppe i hundra! På en dag! Jag är absolut ingen som brukar sms:a så mycket.


Vi har sms:at om allt och ingenting, om jobbiga saker och om roliga saker. Allra mest har det nog handlat om mig, konstigt nog... Tänk att det alltid blir så när jag pratar med någon. Jag vet att jag är världens värsta egoist, ni behöver inte säga det igen!!


Men allt är inte positivt med vänner. Jag försöker vara en bra kompis, och försöker ställa upp till 100% i alla lägen. Men jag är inte en sådan bra kompis egentligen, vilket jag har nämnt tidigare. Jag lyckas alltid bli osams med folk och igår lyckades jag igen... Jag har en kompis som är jättesur på mig, eller en, det är nog två, och jag har skickat flera sms och sagt förlåt, men hon har inte svarat på ett enda... Jag antar att jag borde ringa, men jag vet inte om jag vågar. Svarar hon inte på sms lär hon väl inte vilja prata med mig heller.


Det negativa med det här är inte min kompis, absolut inte! Jag förstår om hon är sur på mig, och ja det var jag som gjorde fel - igen. Men man blir väldigt ledsen av sådana här händelser, och det går ut mycket över sitt liv. Man vill ju inte ha ovänner, och vissa vill man ha som vänner mer än andra, och som närmare vänner, men det är alltid dem man lyckas bli osams med... *Suck*


Men nog älskar man ALLA sina vänner. Man vill ha dem i sitt liv för alltid, vilket visserligen tyvärr inte fungerar, men en sak vet vi alla i alla fall, och det är att mina vänner alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta <3


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 mars 2009 22:09

Nu ska jag gå och lägga mig. Är fortfarande riktigt arg, eller kanske inte arg, mera ledsen, efter allt tjafs med mina vänner, eller så kallade vänner.


Jag hoppas det löser sig imorgon, men nu ska jag sova. Om jag kan sova...


Vi hörs imorgon!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 mars 2009 20:57

Skulle egentligen behöva skriva av mig om mina kära vänner, men om bara några minuter börjar Grey's Anatomy som jag ska titta på så jag måste springa snart...


I varje fall. Vissa vänner börjar jag verkligen tröttna på nu. Det är skitsnack hit och dit och tja, suck. Alltså, såhär är det. Alla mina vänner, lyssna noga.


Jag älskar er alla, precis lika mycket. Ingenting betyder så mycket för mig som äkta vänner. MEN ibland så måste ni lyssna utan att använda öronen. Jag hoppas ni förstår vad jag menar... :)


Jag vill ändå att ni alla ska veta, hur många det nu är som läser bloggen, att jag älskar er alla, och ni betyder otroligt mycket för mig. Tveka aldrig på den punkten!!


Nu ska jag springa till TV:n. Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se