Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under mars 2009

Av Lina Lilja - 4 mars 2009 20:50

Plats nr. 5

Simon Baker

Han är mer känd som The Mentalist i TV3:s nya serie. En roll han spelar sjukt bra och han är cool som fan! Stekhet med andra ord!!


Plats nr. 4

Fredrik Kempe

Fredrik är het i melodifestivalen just nu. Förr har han varit med och tävlat själv, men nu skriver han låtarna. Än sålänge har han två låtar i finalen, men han har chans till fler. Hett!


Plats nr. 3

Tony Irving

Jag funderade ett tag på om Magnus Samuelsson skulle ha den här platsen, men jag tyckte Tony förtjänade den mer. Han är den hetaste i juryn i det uppmärksamade programmet Let's Dance. Kär som få, och efter i fredags antagligen den lyckligaste bögen i världen. Hett!


Plats nr. 2

Niclas Wahlgren

Jag trodde han skulle hamna på första plats, men i sista sekund ändrade jag mig och han blev "bara" tvåa på min lista. Han är sjukt snygg och fräsch för sin ålder, dansar bra i Let's Dance, och har nyss blivit uppmärksammad för sitt nya förhållande med Laila Bagge. Het! 


Plats nr. 1

Kevin Borg

Idag släpps Idol-vinnarens första album. Han är söt, snygg och glad. Behöver jag säga mer än att han är kokhet??Vad sägs om veckans lista? Håller ni med mig eller inte?


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 4 mars 2009 20:26

Okej, jag bävar inför att säga det här men - förlåt, igen. Jag vet att jag verkligen verkligen måste skärpa mig, men så här är det. Bloggen är inte mitt liv, utan bara en spegel av mitt liv. Jag måste få leva mitt liv för att ha något att skriva om...


Det har varit mycket på senaste tiden, väldigt väldigt mycket. Med kompisar, hästar, hälsa, skola osv. Jag är ledsen över att det går ut över er, men det går ut över mig själv allra mest, eller kanske mina kompisar allra mest..


Idag var jag först i skolan. Gjorde bl.a ett SO-prov som faktiskt gick riktigt riktigt bra. Jag missade de sista lektionerna innan provet och har inte heller pluggat speciellt mycket. Men det gick bra, och jag är jättenöjd! Hoppas resultatet är lika bra när jag får tillbaka det, men jag tror inte det spelar någon större roll. Mitt MVG är så starkt trots allt :)


Stallet sedan då. Mockade och red och så. Hästen är i ganska fin form nu vilket känns skönt inför på lördag då vi ska tävla.


Var sedan på ett möte. Gick faktiskt bättre än väntat även om det var lite tjafsigt emellanåt. Äntligen börjar vi komma någonstans!


Pysslade lite med hästen och åkte hem och åt. Nu hamnade jag här.


Stockholmsgrejset får jag faktiskt vänta med till helgen. Det lär ta en jädra tid och skriva och den tiden har jag inte riktigt nu.. Däremot kommer snart de 5 heta killarna samt lite gnäll och tjafs om kompisar.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 3 mars 2009 21:15

Okej här kommer listan på veckans fem hetaste tjejer och fem hetaste killar! Vi börjar med tjejer:


På femte plats:

Sara Ramírez

Sara är mer känd som Callie i Grey's Anatomy. En härlig och snygg läkare som ofta har problem med kärleken och funderar över sin läggning. En härlig människa som jag gillar nå grymt!


På fjärde plats:

Jennifer Love Hewitt

Jennifer är mer känd som Melinda i Ghost Wisperer, en roll hon gör skitbra! Och dessutom är denna 30-åriga kvinna alltid snygg! Härligt hår och härlig och fräscht utseénde. En tjej alla vill vara helt enkelt! :)


På tredje plats:

Katy Perry

Katy Perry har varit stekhet sedan hennes singel I kissed a girl kom förra året. Nu spelas hennes andra singel, Hot and Cold, om och om på radion, och den är så bra! Katy som person är en härlig tjej med ett fräscht utseénde.


På andra plats:

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson var favorittippad i Amerikas första omgång av idol och hon tog inte helt oväntat hem segern. Själv är min favorit av hennes låtar vinnarsingeln A moment like this men hon har gjort sjukt många bra låtar under hennes få år i rampljuset! Nu är denna 27-åriga kvinna aktuell igen, hennes låt My life would suck without you spelas i repris på radion, och den är ju så bra!!


På första plats:

Laila Bagge

Jag har nämnt henne förut, och jag nämner henne igen. Laila Bagge. Jag vet att ni vet att jag har en crush i denna härliga tjej, men hon måste nämnas igen. Storaktuell och en av favoriterna i Let's Dance är hon just nu. Nyligen blev hon tillsammans med Niclas Wahlgren, något som blev väldigt uppmärksammat. En snygg och härlig kvinna vi vill se mer av!!Det här tog så mycket plats så killarna får ett eget inlägg alldeles snart. Återkommer!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 3 mars 2009 20:46

Har egentligen inte tid att sitta här, men nu ska jag fixa klart det här ändå. Jag hinner inte berätta klart om Stockholm, och lägga upp bilderna, men ska skriva klart om melodifestivalen och veckans hetingar.


Bidrag nr. 3 Susanne Alfvengren - Du är älskad där du går

Det är väl en trevlig låt, helt okej att lyssna på. Hon fyller upp platsen på scenen bra och har härlig scennärvaro. Kläderna är väl inte jättesnygga, men hon är trots allt 50 år... Ett okej framträdande, med en okej låt, men inte mer än så...

Susanne och hennes låt får 4 Liljor


Bidrag nr. 4 Anna Sahlene & Maria H Storeng - Killing me tenderly

Än en gång tappade tävlingen ett riktigt bra bidrag på vägen. Jag gillade den här låten skarpt. Det var kanske ingen 10 poängare, och jag var hela tiden orolig för att Marias bröst skulle hoppa ur den där förskräckliga klänningen/tunikan, men det var en härlig låt och en härlig show. Och Annas klänning var så fruktansvärt snygg! Och båda var lika snygga som vanligt annars, såklart!!

Anna och Maria får 8 Liljor


Bidrag nr. 5 Thorleifs - Sweet kissin' in the moonlight

Jag har alltid älskat Barbados, framför allt när Magnus sjöng där då jag har en crush i honom. Visserligen finns inte de längre, men jag lyssnar trots det ofta på deras låtar. Det här var verkligen deras typ av låt, och hade de sjungit den hade det nog blivit en helt annan grej. Men när gubbar i 50-60 års åldern sjunger den blir det liksom inte lika roligt längre... Men jag tyckte låten var ganska bra, och nog kommer den knarkas i mobilen emellanåt, det tror jag absolut!!

Thorleifs får av mig 7 Liljor för deras bidrag


Bidrag nr. 6 Sarah Dawn Finer - Moving on

Redan från första sekund av låten förstod jag att det här skulle bli bra. Månen, känslan, basen, klänningen, ALLT! Sarah var snygg och hade en underbar klänning. Hon använde fläkten på ett sätt som fungerade, och hissen, när den kom in, aa jag vet inte vad jag ska säga! Det var typ orgasm-känsla eller något!! En härlig och tuff show!

Sarah och hennes låt Moving on får av mig 10 Liljor


Bidrag nr. 7 Next 3 - Esta noche

Åh, usch! Jag har så svårt för den här typen av låtar! Nej, det här var en plåga rakt igenom. Killarna var väl rätt snygga, men tjejerna de hade med sig på scenen såg ut som sådana där självsäkra, jobbiga bitchar som tror att de är något. Suck. Nä, men refrängen funkade, men det var nog det ända som funkade...

Next 3 och Esta noche får av mig 2 Liljor


Bidrag nr. 8 Malena Ernman - La voix

Jag har svårt för opera, riktigt svårt. Men faktiskt måste jag säga att det var en härlig show hon bjöd på, och hon var snygg. Men nä, sången var väl sådär, även om det var en av de bättre operorna jag hört.

Malena och La voix får av mig 5 Liljor


Så, nu väntar ni bara på veckans hetingar. Det kommer snart!! :)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 2 mars 2009 20:13

Jahapp, dags för de sista bidragen i årets melodifestival... Här kommer de:


Bidrag nr. 1 Agnes - Love Love Love

Jag har jättesvårt att bedömma Agnes som artist. Antingen är hennes låtar bra, eller så är de okej. Hennes debutsingel, den hon vann idol med, är den enda som är riktigt riktigt bra. Annars har hon väl helt okej, eller ganska bra låtar, men man får aldrig den där wow-känslan riktigt...

Samma sak med den här låten. Den var helt okej, och det var en bra show, men ingen wow-känsla...

Agnes och Love Love Love får 6 Liljor


Bidrag nr. 2 Star Pilots - Higher

Innan melodifestivalen hade inte jag någon aning om vilka dessa grabbar var. Jag hade väl hört talas om dem, och har säkert hört deras låtar på radion, men jag kan inte säga en låt av dem på rak arm sådär. Därför hade jag inte heller speciellt stora förväntningar på denna låt. Men den var riktigt riktigt bra! Jag gillade inte deras kläder, men de hade en härlig show, och trots solglasögonen, eller tack vare kanske..., så var de flesta riktigt snygga :) Tyvärr så kändes det som man hört låten förut, en kopia... Får sitta och jämföra lite med de andra låtarna. Men den var bra!!

Higher med Star Pilots får 9 Liljor


Nu ska jag göra något konstigt vänner, jag ska skicka ett halvfärdigt inlägg. Så här är det, jag behöver verkligen verkligen plugga och datorn har bestämt sig för att vara skitseg, så jag orkar inte med detta längre. Jag skriver klart inlägget imorgon, och ska även skriva listan på veckans hetingar. Förlåt!


Vet att jag måste skärpa mig, på många plan, men huvudet är lite fullt av annat just nu, sånt som jag måste få lösa med mina kompisar. Jag ska skärpa mig!


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 2 mars 2009 19:02

Just nu ligger jag långt efter, både i skolan och på bloggen. Var ju sjuk veckan innan lovet, och det märks kan jag säga! Suck...


Dessutom så ligger jag efter här på bloggen. Veckans heta ska utses, Melodifestivalen, Stockholmsresan, m.m


Kan börja med att prata lite om igår. Nämnde ju igår att jag var på dåligt humör igår. Det tror jag nog de personer jag mötte märkte, minst sagt... Snacka om att jag var en bitch!! Grinig och elak, hela dagen! Nä, jag var snäll ibland också..


Jag peppade flera innan de skulle in på banan, jag hjälpte dem på framridningen, höll i hästar, och jag slet häcken av mig som funktionär hela dagen!!


Men nog var jag bitchig. Gnällde åt folk, och skrek! Nä, ska förklara. Satt i domartornet första klassen, och de två andra klasserna stod jag på framridningen, ett jobb man blir fruktansvärt trött av, både fysiskt och psykiskt.


I alla fall. Efter andra klassen var jag ganska trött. Ställer mig på framridningen innan tredje klassen, går med en kompis häst och sådär. Är trött men försöker vara snäll och trevlig trots allt. Inne på framridningen är tre ekipage från klubben (annars hade jag aldrig vågat reagera som jag gjorde!) plus två stycken som hjälper ett av ekipagen (ståendes på marken alltså).


I alla fall så håller två av ekipagen på att krocka, vilket gör den ena hästen lite vild. Denna ryttaren blir då skitgrinig och de två personerna börjar bråka och skrika på varandra. De andra personerna omkring försöker få dem att sluta men utan resultat. Det hela slutar med att jag skriker, högt,


"Nu skärper ni er båda två! Upp med mungiperna och knip, annars slänger jag ut er båda härifrån!!"


Alla tystnar men fortsätter att stirra surt på varandra. Tänk att jag alltid får folk att tystna! Haha... :p


Mer saker som hände då... En kompis var på framridningen och jag hjälpte henne lite. När ryttaren innan henne red skulle hon ta ett sista språng på räcket innan hon skulle gå in. Stallchefen, alias A-tränare i hoppning, kommer då in på en av hästarna han ska hoppa och säger att hon fegrider och måste ha en högre fart! Detta resulterar då i att hästen blir lång och river med frambenen. Jag säger surt till stallchefen


"Varför gjorde du så för!? Då blir han bara lång ju.."


Han ser surt på mig och rider vidare. Jag säger ofta emot den människan, jag är en av de få som vågar det, men jag säger aldrig emot honom som tränare, nästan i alla fall ;)


Samma tränare rider då den här hästen han kommer in på på framridningen. Han gör samma sak, rider iväg hästen, hästen blir lång och river. Han gör det flera gånger och säger då till mig att han förstår inte riktigt vad hästen gör. Jag svarar:


"Du rider iväg honom, han blir lång och river."


Han ser surt på mig och säger inget mer...


När tävlingarna är slut är jag skittrött, och behöver verkligen socker. Går då upp till cafeterian för att köpa en kexchoklad. Möter då en av tävlingsledarna som frågar om jag kan hjälpa till att sopa läktaren. Hon frågar mig eftersom hon vet att jag alltid ställer upp, men denna gången hade jag ingen lust och snäser halvsurt:


"Nä, men jag måste rida."


Hon blir chockad och det hela slutar med att hon sopar själv...


Snacka om att jag har varit bitchig! Det här är bara ett urval av allt som hände igår... Önskar att jag kunde skylla på mensen, men den här gången är det tyvärr mer än så. Det är dock inget jag kan prata med er om tyvärr...


Återkommer snart med ett melodifestivalen inlägg!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 1 mars 2009 21:07

Misstänkte att det skulle bli samma visa idag som igår. Hinner inte blogga, och orkar inte.


Dagen har varit minst sagt omtumlande, och jag har inte varit på bra humör hela tiden direkt. Till alla er jag snäst åt - ta inte illa upp, det är inte personligt. Jag har mycket i huvudet bara.


Imorgon är det skola igen. Har inte varit där på två veckor!! Inte har jag pluggat heller *suck*. Är skittrött så nu ska jag sova i alla fall...


Vi hörs väl imorgon. Sorry för att bloggningen har varit så dålig på senaste tiden, jag lovar att jag ska skärpa mig!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se