Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 1 april 2009

VÅR!!!

Av Lina Lilja - 1 april 2009 20:07

Nu är det första april och det innebär också att våren är här!!! Och jodå, så är det nog. Idag kunde jag rida min häst igen, hon var stel, men jag tror ohalt. Skrittade och travade i omkring 30-40 min och vilket väder! Strålande sol, klarblå himmel, VARMT!, fåglar, till och med lite småflugor här och var. Underbart!!!!!!


Jag har också varit på stan och köpt jacka och skor idag. Efter mycket om och men fick jag till slut jackan jag ville ha från början, och jag lyckades hitta ett par hyfsade skor tillslut också.


Jag har inte blivit utsatt för några aprilskämt idag, faktiskt. Min syrra tejpade lite här hemma i huset, över kranen och så, men inte mer än så. Jag har inte heller aprillat någon, är inte riktigt på det humöret....


Däremot har min dag idag varit ett stort aprilskämt. Ena sekunden är allt underbart, och nästa sekund hälsar helvetet på. Det har verkligen varit av och på, hela tiden....


Jag har nu kommit på vad jag troligvis ska döpa min blogg till;

Lina Lilja - Kärlek, Sex och Livet


Känns som mera mig liksom...


Tänker skriva ett inlägg snart, med en liten vidare spinn från mitt tidigare inlägg Jag, Hon och Han eller vad jag döpte det till... Senare ska jag till TV:n. Grey's Anatomy ikväll!!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se