Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 4 april 2009

Dagen

Av Lina Lilja - 4 april 2009 20:04

Stack alltså in till stallet. Pratade med massa kompisar, njöt av solen och värmen (16 grader!!!). Nu är det vår på riktigt!! :) Longerade min häst i ridhuset. Vet inte riktigt vad jag ska göra med henne nu. Hon är ju halt men ändå inte, det är ju så svårt ibland!!


Gick på ett möte. Gick faktiskt helt okej. Löste sig bra. Därefter kom papsen och hämtade mig så åkte vi in till Hemmakväll och hyrde fyra filmer (The Holiday, Flyga Drake, NågontingSassyNågonting, Minns ej) Ska börja titta snart, väntar på att mamma och pappa ska göra klart i köket.


Pappa och jag åkte förbi farmor och farfars lägenhet. De är i Spanien ett tag så vi vattnade blommor och sådär och sedan bestämde vi oss för att köra en sväng förbi Gasklockorna, där Idol håller till idag, och se om det är nå folk där...


Strax kör en ganska fräsig, ljusblå bil in framför oss. I framsätet sitter två killar och i baksätet ingen mindre än, Laila Bagge!!! Min stora idol!! Och ja, även om jag bara såg en liten skymt av henne + att hon hade solglasögon, så var hon precis lika snygg i verkligheten som på tv. Shit asså, jag avgudar verkligen den människan!


När vi åkte förbi Gasklockorna såg vi många ledsna människor med gitarrer och idollappar på bröstet gå förbi. Dissade. Aja, alla kan ju inte lyckas ;)


Åkte hem, åt middag. Kyckling (utan glasbitar som tur var!), med ris och currysås. Mumsigt! Och nu sitter jag här... Gör inte så mycket mer än väntar på morsan o farsan.


Har ni tur kommer det fler inlägg idag. Tills dess:


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se