Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 6 april 2009

Värdelös dag - men underbara vänner!

Av Lina Lilja - 6 april 2009 22:29

Hade det här varit en normal skitdag så hade jag bara suttit och grinat och tyckt synd om mig själv. Sanningen är att troligtvis så tror halva stallet att någon har dött, så mycket har jag grinat idag. Men nej, det är ingen som har dött, och nej det är heller inte någon normal skitdag.


Nej, det här är en skitdag mycket bättre än alla andra. Jag har nog visserligen aldrig grinat så mycket som idag, framför allt inte inför andra människor. Men alla som brydde sig, alla vänner som fanns där för mig idag. Jag är på rätt bra humör just nu. Jag älskar mina vänner!


Jag måste nog börja ta hand om mina vänner bättre, och leta lite noggrannare efter dem, för de finns ju faktiskt här! Jag får ta mig i kragen och inte vara så elak mot dem, utan försöka finnas där för dem bara, som de finns där för mig.


Synd bara att allt grinande har gett mig sådan huvudvärk *suck*. Aja, den går väl över tills imorgon. Imorgon är det bowling med stallet, gud vad jag längtar! :) Det ska faktiskt bli skitkul!


Nu ska jag i alla fall sova. Förresten kommer det en ny häst till stallet imorgon också, en kompis har köpt ny. Spännande!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se