Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Äntligen hemma!

Av Lina Lilja - 14 april 2009 21:41

Det blev som sagt en lååång dag idag. Först skola, sedan tandläkare, vilket faktiskt gick både snabbt och bra. Slapp tandställning, jippie! Sedan mer skola. Fick intagningen idag och hade inte helt oväntat kommit in på det jag sökt till (natur internationell) men jag är verkligen inte nöjd och kommer att välja om. Frågan är bara hur man ska få mamma att skriva på omvalet... Aja, det problemet får vänta lite.


Därefter så cyklade jag till stallet. Gud vad skönt det var att ha cykel alltså! Önskar jag hade moppe, men i och med USA-resan så blir det ingen moppe... I stallet mockade jag och fixade först. Sedan skulle jag städa lite inför våra stora tävlingar som stundar till helgen. Upptäckte dock att allt det roliga var gjort så jag fick städa, just det!, toaletterna. Jaja, lite smått äckligt, men det gick bra och blev fint. Nu var det gjort!


Hjälpte till att ta in en massa hästar då stallpersonalen var ett par man kort och därefter red jag. Jag tror min häst är helt ohalt nu! Ska kolla lite mer på henne imorgon men min plan just nu är i alla fall att försöka sätta igång henne lite smått.


Efter ridningen pratade jag med en massa folk och väntade på att US-mötet skulle börja. Tillslut gjorde det det och det drog ut på tiden fullständigt! I över 1½ timme satt vi och shit vad vi pratade alltså! Men jag tror dock att vi hade ett par riktigt bra idéer.


Bland annat så ska klubben försöka ordna och satsa på en trygghetsgrupp. Jag och en kompis fick i uppgift att fixa en nominering och lite sånt där så det håller jag på med just nu, men jag tror i alla fall att det kan bli riktigt riktigt bra! Kul!!!!


Det är väl vad jag har gjort under dagen. Återkommer med ett till kort inlägg som jag bara känner att jag måste skriva, men ska dock jobba lite på min teknikuppsats först. Börjar få lite ont om tid....


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se