Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Hur gör man? Kompisproblem...

Av Lina Lilja - 14 april 2009 22:10

Yes box, nu måste jag få rådfråga er! Jag vet verkligen verkligen inte hur och vad jag ska lösa det här. Jag håller på att gå i taket!


Nä men ärligt, alla som läser min blogg vet väl att jag har klantat mig endel på senaste tiden. Inte vetat riktigt hur jag ska hantera vissa situationer, sagt fel saker, folk har blivit sura på mig, jag har blivit kompis med vissa igen, andra har blivit sur på mig pga det och så vidare och så vidare...


I alla fall. En av de här personerna jag har klantat mig endel med är i alla fall en person som jag tycker jättemycket om. Innan jag klantade mig första gången var vi ganska bra kompisar men så klev jag lite snett, hon blev sur, vi blev väl "typ" kompisar igen även om såren kanske inte hade läkt riktigt, innan jag klantade mig igen. Nu vet jag inte riktigt hur våran relation ser ut...


Först så blev hon skitsur, såklart, men jag tror att hon förlät mig mer och mer för var dag som gick och en vacker dag så var vi nästan kompisar igen. (Exakt hur mycket hon egentligen förlåtit och hur sur hon egentligen är på mig får ni fråga henne om, det kan inte jag svara på.) Så nu är det jättesvårt, vissa dagar kan vi prata jättemycket och vara jättebra kompisar, andra dagar varken tilltalar eller tittar hon på mig. Vad gör man??


Om en kompis, eller vem som helst för den delen, hade kommit fram med det här problemet till mig så hade jag haft ett enkelt svar på lager: Prata med personen! Fråga henne hur situationen ser ut, om hon tycker att ni har en vänskapsrelation som är värd att jobba på eller om ni bara ska ge upp allt och låta eran relation vara något i stil med "Vi pratar väl, men är inga direkta kompisar, men vi är inte sura, vi umgås inte mer än nödvändigt".


Men ni vet, råd är lätta att ge till alla andra, men att följa dem själv? Omöjligt!! Fast den här gången, efter att ha skrivit upp det, funderar jag på om det inte är bäst att slå min kära kompis en signal. Det kommer bli jävligt tufft alltså, men jag tror det är det ända rätta. För jag, från min sida, är i alla fall beredd att jobba på våran vänskap, det tycker jag att den är värd. Men om inte båda är beredd på det kommer det aldrig fungera....


Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Vi hörs imorgon vänner! Då är det skola och sedan MASSA förberedelser inför Horse Festival.


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ida

Ida

16 april 2009 11:41

Jag kommer inte ikväll.. men vi ses resten av helgen! håll ställningarna nu när inte ja e där.. ;P KRAM

http://iiddaaho.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se