Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Mycket känslor, många tankar, få ord

Av Lina Lilja - 15 april 2009 21:17

Om jag hade fått skriva precis vad jag ville här och nu, då skulle det bli en uppsjö av konstiga ord, meningar och rebusar. Helt sjukt skulle det bli. MEN det här är en publik sida, där alla som vill kan och får gå in och läsa, därför ska jag försöka lägga band på mig själv.


Idag så var det först skola, inget kul hände där. Sedan stallet. Imorgon börjar ju våra stora hopptävlingar, Norrvidden Horse Show, något som verkligen ska bli skitkul, men som också är väldigt väldigt krävande. Just nu sitter jag och njuter av att bara kunna sitta ner och andas, det blir inte mycket sådant under helgen.


Idag har jag i alla fall spånat en massa boxar. Eller en massa, jag gjorde knappt en bråkdel, men lite hjälpte jag till i alla fall. Jag kunde heller inte vara med och bygga banan, men man kan ju inte vara med på allt. Jag kommer göra sjukt mycket under helgen i alla fall, så jag tror, och hoppas, på att ingen klagar.


Imorgon börjar tävlingarna halv fyra på em, alla andra dagar börjar tävlingarna åtta på morgonen. Inte för att någonting av det spelar någon roll egenligen, jag är där typ sju varje morgon i vilket fall, och kommer ha häcken full tills jag åker hem. När jag kommer hem? Tja, jag är ÖVERLYCKLIG om jag får komma hem före tio någon kväll!! Det blir mycket jobba och lite vila, men det kommer samtidigt bli sjukt kul, och det kan jag svära på!


Jag känner mig allmänt vimsig, och som jag nämnt tidigare så har jag mycket känslor, många tankar men det är svårt att få ut det på ett vettigt sett i ord... Varför? Tja, nr. 1 så är jag jätteförväntansfull inför helgens tävlingar, precis som vanligt, men så är det en annan sak också...


Okej, nu blir det här riktigt officiellt, och nu säger jag det bokstavligt. Jag är kär, sjukt kär. Jag vill inte vara kär men jag kan inte rå för att det är en speciell person som ständigt tar upp mina tankar. Och ni anar inte hur många känslor ett leende kan ge ;)


Okej *djupt andetag*. Jag ska försöka skriva så mycket som möjligt till er under helgen, men det blir svårt. Om ni kommer att befinna er i Lervik under helgens tävlingar får ni gärna hejja, ett hej uppskattas alltid! Jag kommer gå runt antingen i en blå jacka där det står "Gävle RS - DIV 2" eller så går jag runt i min nya röda kingsland jacka (beroende på väder).


Antagligen så är jag jävligt förbannad och jag kommer att vara stressad och upptagen, så en längre koncentrerad konversation är nog svår att få... Men ett hej får ni absolut! Fast man vet ju inte, kanske svävar jag på rosa moln ;)


Nä, nu ska jag skärpa mig och gå ner och titta på Grey's Anatomy. Vi ses i helgen, eller så hörs vi snart igen!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se