Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Kort och virrigt

Av Lina Lilja - 16 april 2009 22:07

Ska uppdatera lite. Blir dock väldigt kort då jag måste i säng, ska åka hemifrån klockan sju imorgon bitti.


Idag har jag gjort fruktansvärt mycket. Jag har bland annat lugnat kompisar, veterinärbesiktat, tagit hand om ledsna kompisar, agerat hästskötare, hjälpt stallpersonalen, hjälpt en kompis anmäla sig till högskolan, stått på framhoppningen, stått på banan, stått in o utsläpp, longerat, ridit mm, mm.


Imorgon blir dagen ännu längre, och jag har redan kramp i mina ben. Min ponny verkar frisk nu i alla fall vilket är skönt. Hade tänkt anmäla mig till tävlingen nästa helg, hoppas det funkar!


Nu är syrran klar i badrummet så jag kan ta upp det och sedan krypa i säng.


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maja W

17 april 2009 12:30

Hur gick det med vet.besiktningen? :)
Kram Maja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se