Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 22 april 2009

Bloggpaus

Av Lina Lilja - 22 april 2009 19:17

Jag kommer inte att lägga ner bloggen, men jag känner däremot att jag måste ta en liten paus i mitt bloggande. Ni kanske har märkt att jag har skrivit väldigt dåligt på senaste tiden, och nej, jag har inte tröttnat, men jag måste lägga tid på annat också, som skolan.


Jag kommer inte att sluta blogga helt, men däremot får ni inte bli förvånade om jag inte bloggar på några dagar. Jag kommer tillbaka, jag lovar!, men just nu räcker inte tiden till allt, och då är bloggen det jag prioriterar bort först.


En tanke bara innan jag avslutar detta inlägg och fortsätter med mitt arbete om Polhem... Jag har ju funderat så mycket på vad jag vill göra i framtiden. Häromdagen pratade jag med en parallellklasskompis om vad hon skulle gå för gymnasium och bli sedan. Såhär svarade hon:


"Först ska jag gå Sam-Kultur och därefter utbilda mig till sjuksköterska. Efter att jag har blivit sjuksköterska så ska jag åka ner till Afrika och arbeta där nere med sjukvård och sådant"


Det är två saker i hennes svar som berör mig starkt. Nummer ett är att hon vill göra en sådan fin sak, och nummer två, hon vet precis vad hon ska göra. Det är vad hon verkligen vill, något hon vill med hela hennes hjärta, och därför ska göra. Hon har en plan. Jag då?


Tja, jag åker till USA till höst. Sedan kommer jag hem och går gymnasium. Vilket? Ingen aning. Efter gymnasiet? Advokat? Polis? Hästar? Veterinär? Författare? Jag har ingen plan, bara spånar. Jag måste lära mig känna av mitt hjärta och följa det....


Men nu ska jag sätta mig och plugga, och ikväll är det Grey's Anatomy.


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Anna

Anna

1 maj 2009 10:12

När du ändå tagit upp det här med usa resan, så undrar jag om du fått reda på något om din värdfamilj eller vart du ska bo? Btw, vilken organisation ska du åka med ? (:
KRAM

http://annakw.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

1 maj 2009 20:50

Nä, än vet jag inte vart jag ska, LOVAR att berätta så snart jag vet!
Jag ska åka med Explorius =)
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se