Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Sämst uppdatering

Av Lina Lilja - 30 april 2009 22:51

Jag lovade ju att jag skulle uppdatera med jämna mellanrum, men det har blivit dåligt med sådant, förlåt :( Jag har bara inte pallat! Läxorna hopar sig, det är mycket med häst, kompisar och jag är engagerad i mycket, you know. Det blir endel =)


Men här kommer en liten uppdatering i alla fall. Största anledningen till varför jag inte uppdaterat är nog för att jag har inget att skriva om. Jag vet inte, men jag har liksom inget ämne som engagerar mig på det sättet just nu, mina kompisar löser alla problem liksom =)


En kompis red min ponny idag, och höll sedan lektion för mig. Vilken AHA-upplevelse! Att jag inte ridit för henne förut!??! Skitkul var det och jag LÄNGTAR efter morgondagens ridtur (och jag lovar, det var längesedan jag sa så!) KUL!!!


Min afton har inte varit lika kul. Har visserligen gäster, men det består av två 40+ och en 5-åring, hur kul är det då? Syrran är med kompisar, så japp, som vanligt, så slutade jag här. Ska snart sova.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det är kul att så många, trots allt, fortsätter läsa och följa min blogg, även om antalet naturligtvis minskat sedan min Time-Out.


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se