Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under april 2009

Av Lina Lilja - 7 april 2009 19:54

Nu är jag hemma från bowlingen. Vi hade sjukt kul alltså! =) Det måste vi göra om någon gång! Dessutom var vi ett gäng som gick och fikade efteråt, vilket också var väldigt trevligt. Synd bara att det kostade mig 100 spänn. *Suck* Aja, jag behövde unna mig något ;)


Det gick rätt bra också. Jag kom typ i mitten någonstans, men sammanlagt fick jag 7 strikar på 2 timmar. Rätt bra för att vara mig faktiskt! =D


Jag började dock tänka lite när vi var där (som vanligt då ;)) när en kompis snackade lite. Hon började prata om hur hon hatade sig själv (framkom efter att vi sprungit runt med kameran, och lyckats fånga ett fult kort på henne). Det är väl dumt (att hata sig själv alltså)! Men jag känner igen mig, jävligt mycket, men jag hatar mig inte alls lika mycket längre, inte som förut.


Men grejen är den att den människan är inte tjock, ful och äcklig (hennes egna ord), tvärtom! Hon är jättesöt och snygg. Det är inte bara min personliga åsikt, utan jag har även hört andra säga det om henne. (Hon skulle dock döda mig om jag sa det till henne, och likaså om hon läser det här, så jag hoppas verkligen INTE att hon gör det, men så tycker jag i alla fall).


HUR kan en människa som är jättesnygg och söt själv tycka och tro att hon är tjock, ful och äcklig? Varför? Den människan är en av de mest underbara människorna jag någonsin mött, varför inser hon inte det själv?!?


Hon var dessutom den sista människan i världen som jag trodde skulle kunna ha sånt lågt självförtroende, för utåt sett så är hon ganska sådär, vet inte hur jag ska kunna sätta ord på det, men typ kaxig och överlägsen eller nåt. Nästan lite bitchig (fast på ett positivt sätt). Nej, det sårade mig att hon tyckte så illa om sig själv innerst inne....


Det är dumt att tycka illa om sig själv, jävligt dumt. För två år sedan, när jag gick runt och hatade mig själv så, sa alla att man ska, varje gång man passerar en spegel, tänka "Fan va snygg jag är!". Jag snäste bort det med ett "Det har jag redan försökt med i hur många år som helst, det funkar inte." Men sanningen är, det funkar! Ge det några år, men det ger sig till slut, jag lovar! Dessutom; Ta tillvara på alla positiva kommentarer du får, de är fler än du tror!


Puss o Kram på er ALLA!!

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 7 april 2009 10:04

Åh vad jag längtar, i eftermiddag ska vi äntligen få bowla! Gud vad roligt det ska bli!


Annars idag så ska jag till stallet och så ska jag packa. Imorgon åker vi till mormor och vi kommer hem på söndag, så vi blir borta under påskhelgen. Jag kommer att blogga endel där nerifrån också, men kanske inte lika mycket som hemma.


Jag har redan varit ute och sprungit idag, även om det bara blev en kortis den här gången, hinner inte så mycket mer just nu, för snart ska jag till stallet =)


See you!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 april 2009 22:29

Hade det här varit en normal skitdag så hade jag bara suttit och grinat och tyckt synd om mig själv. Sanningen är att troligtvis så tror halva stallet att någon har dött, så mycket har jag grinat idag. Men nej, det är ingen som har dött, och nej det är heller inte någon normal skitdag.


Nej, det här är en skitdag mycket bättre än alla andra. Jag har nog visserligen aldrig grinat så mycket som idag, framför allt inte inför andra människor. Men alla som brydde sig, alla vänner som fanns där för mig idag. Jag är på rätt bra humör just nu. Jag älskar mina vänner!


Jag måste nog börja ta hand om mina vänner bättre, och leta lite noggrannare efter dem, för de finns ju faktiskt här! Jag får ta mig i kragen och inte vara så elak mot dem, utan försöka finnas där för dem bara, som de finns där för mig.


Synd bara att allt grinande har gett mig sådan huvudvärk *suck*. Aja, den går väl över tills imorgon. Imorgon är det bowling med stallet, gud vad jag längtar! :) Det ska faktiskt bli skitkul!


Nu ska jag i alla fall sova. Förresten kommer det en ny häst till stallet imorgon också, en kompis har köpt ny. Spännande!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 april 2009 11:12

Nu har jag suttit tillräckligt länge idag och gjort ingenting - nu är det dags att sätta fart! Först ska jag ringa veterinären, igen. *Suck* Nu när Happys ögon äntligen är bra, så är hon halt. Jag hatar det här! Jag ska aldrig mer köpa häst (och den meningen lär jag ångra många gånger om...)


Sedan ska jag åka in till stallet och ta hand om min sjuka polle, innan jag och mamma ska till gymmet. Vi hörs väl ikväll vänner!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 6 april 2009 09:57

Har funderat en hel del, men vete fasiken om jag har kommit fram till något smart. Jag vill verkligen att det ska finnas evig kärlek, men finns det det? Efter ett tag börjar man ta varandra för givet, eller?


Men säg att det finns "den rätte". Säg att alla har någon som de är menade att vara med. Han/Hon finns ute i världen någonstans och en vacker dag finner du personen i fråga. Säg att det är så, går det då inte att vara kär i flera personer? Eller kan man vara kär i många, men det är bara en som är den rätte?


Eller finns helt enkelt inte den rätte? Den rätte har aldrig funnits, liksom kärlek vid första ögonkastet och evig kärlek, det är bara alla de där romantiska filmerna, och sagorna med "Happily ever after" som har fått oss att tro på det. Egentligen finns bara kärlek, och knappt det. Det finns några personer man klickar bättre ihop med, och så är det bara. Dessa personer kan man då bestämma sig för att leva resten av sitt liv med.


Jag hatar kärleken. Kärleken ställer bara till problem, jämt!! Hata kärleken. *Suck*


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 april 2009 23:14

Har just sett filmen "Nätterna vid Havet". En romantisk film som vi hyrde igår, så jag och mamma har tittat på den nu. Underbart romantisk, och sorglig! Väl värd att se i alla fall.


Den fick mig att tänka lite på nyförälskelse. Alla säger ju i början att åh de är så kära. Efter 10-20 år så är det max 1% som älskar varann på precis samma sätt. Börjar man ta allt förgivet efter ett tag?


Jag är en sådan där person som tror på kärlek vid första ögonkastet, the one and only, evig kärlek, och allt sånt där supergulligt tjafs. Men är det verklighet? Finns det på riktigt? Vad är kärlek egentligen, något vi översmarta djur har hittat på precis som att få ha sex utan tanke på förökning?


Kärlek är något underbart, något fruktansvärt, och något som ingen någonsin kommer att kunna förstå sig på. Kärlek är en sjukdom. Något sjukt som sveper med sig alla i din närhet och den enda som inte inser vad som är påväg att hända är du. När du väl inser har det gått för långt, det går inte att stoppa.


Men hur vet man att man är kär i någon? Vart går gränsen mellan vänner och kärlek? Känns kärlek lika för alla? Går det att vara kär i flera?


Frågorna är många, och svaren svåra att få tag på. Jag får fundera över natten och se om jag hittar på några smarta svar tills imorgon. Nu ska jag sova, det har varit en lång dag.


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 april 2009 11:03

Lykke ska få ett syskon. Linda Isaksson är nämligen gravid, något som olyckligtvis varade mitt under inspelningen av Robinsson. Det kan verkligen inte ha varit lätt att vara på en kokhet ö och gravid! Stackars människa.


Aja, vi skickar i alla fall många grattis och lycka till kramar till Linda, hennes blivande make. Grattis, Grattis! :)


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/robinson2009/article4822438.ab


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 april 2009 10:39

Sa ju att jag har namnsdag idag. I våran familj firar vi det så att vi får en mindre present, så under frukosten så fick jag ett litet paket.


Jag kunde ganska snart lista ut vad det var, då jag tidigare under veckan sagt att "CD-skivor passar utmärkt i ett påskägg, framför allt Kevin Borgs skiva". Så japp, jag fick Kevin Borgs första album Kevin Borg - The Beginning. Den spelas på högsta volym i högtalarna just nu och alla låtar (som jag hunnit lyssna på i alla fall) är sjukt bra!


Återkommer nog med ett inlägg till snart, men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se