Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under april 2009

Av Lina Lilja - 3 april 2009 22:37

Efter att jag skrivit så gick jag och åt middag. Mådde bara sämre och sämre hela tiden så tillslut gick jag och la mig på mammas spikmatta. Somnade där ganska snart och när jag vaknade 30-40 min senare (vet ej tiden, men tror det var något sådant) så hade huvudvärken släppt men jag var trött och hängig.


Åt lite efterrätt (årets första jordgubbar, underbart!) och så, och blev lite piggare efter ett tag. Mamma och jag satt och pratade om min framtid och så, och jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på! Det är ju dags för omvalet snart jue...


Är verkligen inte nöjd med vad jag valt nu. Har valt NaturInternationell här i stan, men nej, jag vill inte. Det är väl en linje som typ duger, men inte mer än så. Nu har ju jag inte jättebråttom då jag blir borta ett år först, men när jag kommer hem måste jag ju ha någonstans att ta vägen trots allt....


Det som jag allra helst vill är att gå ett författargymnasium i Stockholm. De har möte den 20 april så jag försöker få mamma att ta mig dit, får väl se om jag lyckas, men jag brukar få som jag vill ;)


Nä det är knepigt det där med framtiden. Jag vill ju bli en stjärna liksom, och jag älskar att skriva! Så något i den ramen ungefär....


Imorgon börjar blogg-renoveringen. Nu ska jag sova.


See you!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 3 april 2009 18:49

Jepp, så är det. Idag fick vi påsklov, jippie! :) Fast dagen har inte varit sådär överdrivet jippie.. Har dragits med huvudvärk nästan hela tiden....


Något som kommer att hända under påsken i alla fall är att bloggen ska göras om. Nytt utseende, och lite mer specificierat. Jag tror jag kommer köra på min senaste idé, men namnet lät bättre på engelska.


Lina Lilja - Love, Sex and Life


What do you say? Låter det okej? Jag tror det, men ska fundera lite till. Kanske kommer bloggen att börja göras om redan ikväll, vem vet? Men inte just nu, nu ska jag äta.


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 2 april 2009 20:55

Har nu jobbat VÄLDIGT DUKTIGT med mitt skolarbete. Känner mig stolt, på riktigt! Allt jag ätit idag är förlåtet, även om jag borde slänga på mig träningskläderna och cykla samtidigt som jag ser på medium.


För det är vad jag ska göra nu. Jag ska titta på Medium och sen även Private Practice innan jag ska sova. Imorgon är det skola + stall + troligtvis gym. Sedan är det påsklov! :)


See you tomorrow!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 2 april 2009 18:52

Jag tänker inte skriva nå mycket nu. Måste verkligen ta tag i skolan, slutspurten nu vet ni. Därför kommer jag ägna kvällen åt Teknik och SO-arbete. Har redan slösat ett par timmar till tv:n och åt att baka (har en sockerkaka i ugnen just nu...)


Har verkligen ätit way too much idag. Massa smet, godis, oboy', Gud vet allt!! Men sen är jag en sådan som brukar unna mig själv saker när jag har mens, varje kvinnas rätt, och ett väldigt bra argument är det också....


Tänkte bara ta upp en sak min syrra nämnde idag. Tydligen är det många i hennes klass som läser min blogg och som tror att jag är bisexuell. Jag kan säga med 100% ärlighet, att såvitt jag vet idag så är jag inte bisexuell. Varför det skulle spela någon roll vet jag inte, och med att jag säger det säger jag inte att jag aldrig kommer att ha sex med både killar och tjejer.


Nu måste jag tillbaka till mitt skolarbete. Får se om jag hinner blogga mer senare.


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 1 april 2009 20:31

Nu ska jag försöka skriva det här så att ev. kompisar som läser det inte ska kunna förstå vem/vilka jag pratar om, men det kommer bli svårt. Vill därför pointera att jag menar inget illa med vad jag skriver, även om det kan uppfattas så. Jag och personen i fråga är långt ifrån osams och jag har aldrig sagt att jag tycker illa om varken henne eller honom, jag älskar de båda!


Nu har jag det sagt. Kanske ska nämna också att det handlar om samma person som det handlade om i inlägget om Jag, hon och Han eller vad det hette, kan underlätta att veta om det...


Träffade i alla fall personen i fråga i mataffären idag, kallar henne X. Träffar henne visserligen ganska ofta, då vi hänger i samma stall, men ser henne sällan i "vanliga" kläder, så därför har det inte slagit mig förrän nu.


Hon har förrändrats nå grymt senaste tiden. Hennes kläder har en helt annan stil, sättet hon pratar, sättet hon agerar, sättet hon ser ut, men framför allt, hennes attityd. Det kom jag att tänka på när jag träffade henne i stallet i helgen. Hon är inte samma person som jag kände för ett år sedan, långt ifrån!!!


Samtidigt, så är inte heller jag den person hon kände för ett år sedan. Det är en av de största anledningarna till att vi inte är kompisar på samma sätt som förut, vi har helt enkelt växt ifrån varandra. Men sättet jag har utvecklats på är ett annat, tror jag? Eller?


Tiden har utvecklat mig, kort och gott. Jag är mitt i tonåren, mitt i puberteten, omringad av modeintresserade fjortisar. Då blir man påverkad, då förändras man. Det är normalt! Dessutom är mitt psykiska tillstånd ett helt annat, mitt självförtroende och min självkänsla är betydligt högre. Jag köper plagg för att de sitter snyggt och jag känner mig snygg i dem, inte bara för att jag kommer i den och den är lagom i temperaturen. Tiden har förändrat mig helt enkelt!!


Men med henne är det annorlunda. Hon hade självförtroendet och självkänslan redan då. Hon har passerat tonåren och puberteten. Hon är vuxen. Jag har hela tiden kopplat hennes kille till den skyldige. Det är han som gett henne den lite för självsäkra attityden. Den lite kaxiga uppsnofsade stilen. Besserwisserstilen.


Men är det verkligen så? Har han förändrat henne, eller är det även där tiden som gjort sig påmind? Kände jag henne någonsin, eller har jag insett nu vilken människa hon är? Är det jag som har förändrats och därför ser på henne på ett annorlunda sätt? Och OM han har förändrat henne, är det positivt eller negativt?


Jag trodde jag skulle bli klokare av att få skriva av mig lite, men tvärtom fick det motsatt effekt. Ska nog gå ner till tv:n istället...


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 1 april 2009 20:07

Nu är det första april och det innebär också att våren är här!!! Och jodå, så är det nog. Idag kunde jag rida min häst igen, hon var stel, men jag tror ohalt. Skrittade och travade i omkring 30-40 min och vilket väder! Strålande sol, klarblå himmel, VARMT!, fåglar, till och med lite småflugor här och var. Underbart!!!!!!


Jag har också varit på stan och köpt jacka och skor idag. Efter mycket om och men fick jag till slut jackan jag ville ha från början, och jag lyckades hitta ett par hyfsade skor tillslut också.


Jag har inte blivit utsatt för några aprilskämt idag, faktiskt. Min syrra tejpade lite här hemma i huset, över kranen och så, men inte mer än så. Jag har inte heller aprillat någon, är inte riktigt på det humöret....


Däremot har min dag idag varit ett stort aprilskämt. Ena sekunden är allt underbart, och nästa sekund hälsar helvetet på. Det har verkligen varit av och på, hela tiden....


Jag har nu kommit på vad jag troligvis ska döpa min blogg till;

Lina Lilja - Kärlek, Sex och Livet


Känns som mera mig liksom...


Tänker skriva ett inlägg snart, med en liten vidare spinn från mitt tidigare inlägg Jag, Hon och Han eller vad jag döpte det till... Senare ska jag till TV:n. Grey's Anatomy ikväll!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se