Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

Är vi alla densamma?

Av Lina Lilja - 1 maj 2009 09:21

Nu börjar lite det här bloggsuget komma tillbaka, kul! =) Jag älskar att blogga, så är det faktiskt, men tiden och orken räcker helt enkelt inte till...


Igår funderade jag endel. Och imorse när jag vaknade fortsatte jag att fundera.. (Som vanligt då ungefär ;))


Nä, men alla mina kompisar, eh.. Vet inte hur jag ska förklara. Men reagerar på typ samma sätt, uttrycker sig på liknande sätt. Man vet hur de fungerar och ändå blir man förvånad för att de liknar varandra så mycket. Okej, nu fattar ingen någonting, men jag ska försöka förklara mig lite...


I skolan just nu, på biologin, så bratar vi om gener, kromosomer och sånt tjafs. ALLA människor innehåller ju en X kromosom. Alla tjejer har ytterligare en X kromosom medans killarna har en Y kromosom också. Gör det, att vi allihopa har liknande drag innerst inne, som yttrar sig på olika sätt? Är vi alla samma och lika, men med olika kryddor?


Antagligen fattar ingen vad jag menar, ärligt talat fattar jag inte så mycket själv... Det lät bättre i tanken ;)


Ska snart dra till stallet. Det ska bli SÅ kul att rida!! Japp, det är sant, jag LÄNGTAR efter att få sitta upp! Det ni!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se