Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

A small problem gets big...

Av Lina Lilja - 21 maj 2009 19:00

Ibland, eller ganska så ofta..., är man jävligt dum alltså. Tänkt, det är inte första gången det händer, och inte lär det bli sista heller. Det sägs att man lär sig av sina misstag, men jag undrar jag...


Om man har ett liiitet problem, som egentligen inte är så stort, så löser man väl det? Tja, det är väl vad de flesta människor skulle ha gjort, men inte jag inte... Nej, istället så börjar jag med att göra det liiilla problemet till ett JÄTTESTORT problem. Därefter så skjuter jag på lösningen så länge det går, till situationen blir ohållbar. Denna gången har detta skjutande på lösningen lett till att jag är typ osams med en kompis, och snart med en till skulle jag tippa på...


Nej, imorgon måste jag samla ihop mig lite, ta fram modet jag inte har, och lösa problemet. Suck, jag ser INTE fram emot det, men samtidigt så har jag skjutit på problemet i snart en vecka, det funkar inte längre!!!


Nej vänner, nog tjatat om mina problem nu... Tänkte ge er ett sexinlägg idag, måste komma på något roligt att skriva om bara. Tips?


Hörs snart igen!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se