Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Upprörande!!!

Av Lina Lilja - 21 maj 2009 20:14

Vad är det för fel på människor egentligen?! Jag har funderat på den frågan en jävla massa gånger, och aldrig blir jag klok på frågan... Varför måste man kränka varandra, behandla varandra illa, bry sig om varandras yttre osv.? Vad är det för sjuk grej egentligen????


Nr. 1 som upprör mig är att folk påstår att Miley Cyrus är tjock. Hon är fanemej INTE tjock!! Hon är snygg och vältränad, har en alldeles lagom kropp som många, jag är en av dem, är jävligt avundsjuka på!!!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5195250.ab


Nr. 2 som upprör mig upprör mig på ett helt annat sätt. Det är en tjej som sålde sin oskuld. Okej, hennes eget val, men jag är ändå jävligt emot det, så är det och så kommer det fortsätta vara. Sex är något underbart som ska upplevas mellan två människor som älskar varandra, samtidigt som det är ett äventyr. Men att ha sex med en okänd människa för pengar!? A BIG no no!!!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5195173.abÄr jävligt trött och sur, så nu tänker jag faktiskt hoppa i säng. Imorgon blir det stall och ev. en stund på stan...


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Anni

Anni

21 maj 2009 21:58

Men herre gud, låt folk göra som de vill. Jaja, det är skitbra att du åtminstone står för att du tycker sex är nåt fint som ska upplevas mellan två människor och inte gömmer dig bakom argument som "det är dåligt för kvinnan! det är kvinnoförtryck!" som väldigt många gör, men jag kan verkligen inte hålla med dig. Alla har vi olika syn på sex och olika sätt att försörja oss, och det ska respekteras lika mycket som ditt val att inte sexa runt med okända människor.

Jag säger bara grattis till bruden som blev rik!

http://eyecandy.devote.se

 
ghostopinion

ghostopinion

21 maj 2009 22:55

Hej Lina, förstår faktiskt inte din upprördhet. Jag antar och är rätt säker på att du anser att kvinnan har rätt att bestämma över sin egen kropp när det gäller exempelvis aborter. Är du emot då? Om inte - varför är du då emot att kvinnan ska få bestämma om hur hennes oskuld ska hanteras? Det är samma kropp. Och hennes egen. Vad är det som gör att hennes bestämmanderätt är bra i det ena fallet men inte i det andra? Kan det vara att alla ska ha samma åsikt som du? Då är det okej. Tänk en gång till.

http://blogg.aftonbladet/30559

 
Daniel

Daniel

22 maj 2009 07:50

Sen kan man ifrågasätta eget val eftersom hon inte v skulle sälja sig om hon hade pengar

Kallar det en fattigdomsvärld som vi inte kan förstå!

http://danielfagerholm.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se