Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 23 maj 2009

Tankfull

Av Lina Lilja - 23 maj 2009 17:37

Om jag var tankfull igår, så är det ingenting mot för vad jag är idag. Det är FRUKTANSVÄRT mycket som rör sig i huvudet på mig just nu. Tyvärr kan jag inte riktigt sätta ord på mitt tänkande, framför allt inte här... Men en sak måste jag få pointera.


Även om jag inser nu, när jag läser gårdagens inlägg, att jag verkar väldigt sur och grinig, så är jag verkligen inte arg på någon! (Mer än möjligtvis mig själv..) Jag är absolut inte sur på att ni funderat bakom ryggen på mig, även om det lät så på sättet jag uttryckte mig igår, och på hur jag varit de senaste dagarna.


Sur är jag absolut inte, och har aldrig varit. Mer något i stil med livrädd. Kan tänkas töntigt, I know, men något som jag fick bekräftat genom den här historien, är att jag är långt ifrån modig. *Suck*


Så, nu har jag fått skriva av mig lite... Kanske ska berätta lite mer konkret om vad jag har gjort idag, även om jag inte är sådär överdrivet säker på att någon bryr sig.


Bestämde mig redan igårkväll att jag skulle ta en lugn dag idag, dvs inget stallet. Kände att jag behövde få sitta ner och göra ingenting - något som jag egentligen hatar, men som jag behöver...


Redan kring halv elva i förmiddags, när jag ätit frukost i lugn och ro framför tv:n, suttit en stund vid datorn, borstat tänderna och så, fick jag panik. Vad skulle jag göra nu liksom? Vankade av och an innan jag tog fram ett par gamla fotoalbum som jag kikade igenom. Ett från när mamma var i sisodär 17 årsåldern, och några från när jag och syrran var små. Kom fram till att jag var jättesöt när jag var liten, log på typ 99% av bilderna, medans syrran min inte alls var lika gullig, dessutom gjorde hon konstiga, griniga grimaser på 99% av bilderna :p


Tänk om man visste när man var så liten att framtiden skulle bli så tuff! Då skulle man njuta BETYDLIGT mer av den tiden. Tänk att då var ens största problem att damsugaren hade svalt bästa leksaken! Suck, vilken underbar tid va!?


Efter ett tag tröttnade jag, så då gjorde jag något jag viljat göra länge. Jag började läsa boken "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. Jag ÄLSKAR att läsa, men jag har haft en massa andra böcker som jag var tvungen att läsa, så jag har inte hunnit med honom än. Men nu så! =)


Därefter så åt jag lunch. Korv med bröd - mums =) Ända tills jag fick ett sms, hann dock bara ta upp mobilen och se vem det var från (morsan o farsan hatar när vi sitter med mobilerna vid matbordet, något som jag faktiskt kan förstå). Då upplevde jag på riktigt den där känslan ni vet, när tuggorna bara växer i munnen och det enda ni vill göra är att gå och spy. Shit alltså.


Aja, efter lunchen läste jag lite, innan en kompis ringde. Vi pratade en stund och efter det samtalet tänkte jag fortsätta läsa, men det var typ omöjligt. Boken var för svår för att kunna läsas när man hade tankarna på annat håll, så när jag för tionde gången försökte läsa samma sida gav jag upp. Jag inspirerades av kompisen min och gjorde något som jag bara gör frivilligt en gång om året:

Jag städade mitt rum.


Att städa mitt rum är dödsdömt. Att en människa kan ha så mycket skräp!! Började med bokhyllan. Jag har sju tidsskriftssamlare där, som är fullproppade med tidningar och papper och trängs på en hylla. Två hyllor där massor med böker trängs, en hylla med lite porslinsfigurer och min cd-spelare står, och en hylla med smycken. (Varför berättar jag det här egentligen? Är det någon som bryr sig?)


What ever. Gick sedan igenom skrivbordet, fönstret och nattduksbordet också med damtrasan. Vet ni hur mycket saker som har legat och samlat dam i en sisådär 5 år som faktiskt "kan vara bra att ha" någon gång. Fast idag var jag duktig, och slängde omkring hälften av det...


Fikade lite, därefter damsög jag och torkade golvet. Sägas ska också att under hela städningsprocessen så lyssnade jag på grina-musik i form av Ronnan Keating. Grina-musik? tänker ni då. Let me explain to you. Jag har en j-vla massa cd-skivor hemma (när jag var liten ville jag bli känd för att jag hade flest cd-skivor i världen. Haha, vad sjukt egentligen!!) i alla olika smaker. Många är faktiskt mina, men naturligtvis finns det cd-skivor som ägs av någon i resten av familjen också.


Vissa cd-skivor lyssnar jag på bara för att de är bra, men dessa är få. Vissa är ju säsongsskivor, som t.ex julskivor och midsommarskivor. Resten delar jag in beroende på humör. Det finns två olika typer som jag lyssnar på väldigt ofta.


Det ena är grina-musik, musik som jag lyssnar på när jag är ledsen eller tankfull. Dessa cd-skivor består av lugna kärleksballader, som t.ex Ronnan Keating eller Westlife.


Den andra är sjunga-med-musik. Detta är musik jag lyssnar på när jag är tankfull, men på ett mer positivt sätt (svårt att förklara). Dessa skivor består av svenska eller engelska låtar som ofta är lite popigare och som är lätta att sjunga med i. T.ex Lena PH eller Barbados.


Så nu vet ni hur ni kan ta reda på vilket humör jag är på, genom att kika vad jag lyssnar på ;)


Nu kom vi på ett väldigt konstigt sidospår... Jag städade i alla fall klart rummet, duktigt va! Jag måste dock säga, att om ni någon gång kommer in i mitt rum (se det här som en rekommendation) titta INTE i lådor, skåp eller garderober. Risk för ras....


Efter städningen kikade jag i alla fall lite på tv och sedan hamnade jag här. Sitter och letar hotell till i sommar, när vi ska till Barcelona. Något som var väldigt tråkigt, så därför skrev jag ett fruktansvärt långt inlägg här på bloggen istället :p Hoppas någon orkar läsa! =)


Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se