Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 23 maj 2009

Gamla inlägg

Av Lina Lilja - 23 maj 2009 18:15

Förlåt om jag upprepar mig lite på olika fronter, känns som om jag hela tiden skriver samma saker... Säg till om det är så för i så fall får jag komma på något nytt att skriva om ;)


Nä, men som sagt så insåg jag ju nu i dagarna att kompisar, som jag inte hade någon aning om att de läste min blogg, har läst min blogg. Det gjorde mig lite orolig, för först nu (efter flertalet månader med bloggen, *host*) insåg jag att folk jag skriver om här på bloggen kanske faktiskt läser bloggen... (Inte för att jag tror att jag någonsin skrivit något riktigt elakt om någon, men allt kan ju uppfattas olika...) Därför gick jag tillbaka i arkivet och började läsa gamla blogginlägg, något som var väldigt roligt.


Jag har ju trots allt, i skrivande stund, skrivit närmare 400 inlägg, så inte kommer jag ihåg precis vad jag har skrivit och när. Det är rätt kul, för eftersom jag aldrig skriver mina kompisar med namn, så vet jag inte alltid vem jag menat när jag skrev det :p


T.ex måste jag titta i min riddagbok vem jag red med den 5 januari i år, för kompisen som jag skriver om i det inlägget har jag absolut ingen aning om vem det är, haha! Bra om man har en blogg, där inte ens den som bloggar vet vem det skrivs om. :p


Nä, klockan 19.00 ska vi vara inne hos farmor och farfar, ska äta middag inne hos dem, så det är väl bäst att man rotar fram lite kläder ur garderoben och sminkar sig lite. Med tanke på att jag suttit hemma hela dagen så har jag bara haft ett par mjukisbyxor, någon gammal sliten tröja på mig, håret slarvigt uppsatt för att inte hänga i ansiktet, som för övrigt inte sett röken av något smink idag... Nä, dags att fixa till sig lite!


Vi hörs väl imorn kanske. Då blir det stallet igen! Klarar inte av att bara sitta här hemma och göra ingenting...


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se