Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Varför blogg??

Av Lina Lilja - 24 maj 2009 20:56

Har funderat lite på senaste tiden varför jag egentligen har en blogg, varför jag skapade bloggen, och vad syftet med bloggen är. Jag menar, när kompisar säger att de läst min blogg blir jag chockad, varför ska jag bli det egentligen liksom? Jag menar, bloggen är ändå ganska lätt att hitta på google, faktiskt.


Så, vad kom jag fram till då, av mitt funderande? Varför skapade jag bloggen? Jo, jag skapade bloggen för att jag är en j-vel på att tänka. Och en vacker dag så blir huvudet överfullt av tankar, så jag var tvungen att dela med mig mina tankar någonstans. Inte för att någon behövde läsa, utan mest för att jag skulle få skriva av mig.


Varför har jag bloggen kvar? Ja, dels så är den uppskattad av många - tror jag i alla fall. Men de jag pratar med på skolan gillar den i alla fall, så som jag har förstått det. Dessutom har jag fått flera positiva kommentarer som pushar mig till att fortsätta skriva.

Men framför allt av samma anledning som jag skapade bloggen - för att få skriva av mig. Nu vet jag i och för sig att folk läser bloggen, och visst är det kul, men grejen är den att jag måste få skriva vad jag tänker ibland, av att bara tänka blir man tokig, och bloggen fungerar väldigt bra. Något i stil med terapi ;)


Syftet med bloggen är precis det samma - att jag ska få skriva av mig. Jag vet att jag tänker på tok för mycket! Jag får höra det varje dag av mina kompisar:

"Lina, sluta tänk! Det finns ingen som tänker och funderar som du, släpp det bara!"


Jag har svårt att släppa tankar, på riktigt. En kurator jag gick till en gång för typ ett år sedan sa typ samma sak

"Tjaa, jag tycker du borde tänka så mycket... Du tänker alldeles för mycket!"


Jaha, tack då! Som om problemet vore ur världen då? Sluta tänk bara, hur gör man det då? Nä, tänker för mycket gör jag, men här får jag dela med mig av mina tankar i alla fall.


Nu vet ni varför jag bloggar, om någon undrade liksom ;)


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se