Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Rotat i arkivet...

Av Lina Lilja - 24 maj 2009 21:29

Sedan jag fick reda på att kompisar läser min blogg så har jag blivit lite orolig, vad har jag skrivit egentligen? Att jag skrivit om dem eller saker som berör dem eller liknande är ju ingen omöjlighet liksom, därför har jag rotat lite bland mina tidigare skrivna inlägg...


Jag måste nog trots allt säga, efter att ha läst alla inlägg från maj och april, att jag har varit läskigt öppen om mycket. Jag är dålig på att tänka mig för, hade jag då vetat vilka som läste min blogg hade jag nog inte alls skrivit det där. Aja, försent att komma på nu...


Egentligen bryr jag mig inte ett dugg vilka som läser min blogg eller inte, men jag kanske borde tänka mig för vilka jag pratar om och hur öppet. Folk som känner mig in real kan nog väldigt lätt lista ut saker om mig med hjälp av bloggen, och det vet jag att de gjort också...


Något annat jag tänkte på är att jag skriver så att det är ganska lätt att hänga med och förstå, oftast, men ibland blir det bra luddigt! Jag undrar om jag själv fattade vad jag tänkte då, jag tror inte det...


Jaja, nog tjafsat om det. Nu har jag tjatat om det i en vecka, jag ska försöka lämna ämnet, jag lovar. Nu ska jag krypa i säng. Blir nog lite läsning också innan lampan släcks...


Imorgon ska vi simma med skolan på eftermiddagen - booring!! Får se om det blir en sväng till stallet också, annars överlever jag väl inte ;)


Godnatt!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se