Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

Sagt om bloggen

Av Lina Lilja - 28 maj 2009 20:36

Har tjuvkikat lite på syrrans bilddagbok, och titta vilka finfina kommentarer jag fått :p Haha, de pratar ju mer om min blogg på syrrans bilddagbok, än de gör om syrran.. För övrigt försökte jag bli medlem på bilddagboken nu, har aldrig varit tidigare och mest för att jag har så jävla tråkigt, men jag och bilddagboken kom inte så bra överrens, så jag gav upp...


Här är i alla fall några saker som är sagda om mig på syrrans bilddagbok;


15 april 2009.

Syrran:

om inte folk börjar kommentera lite mera kommer jag ta bort alla mina bilder oh bara kommentara andras;p. hur vill ni ha de?XD<3

Syrrans kompis:

lägg ut din syrrar blogg så kommer du att få mkt komentarer :D

Syrran:

haha, jo , säkertXD
hon är lite underlig eller vad man ska säga:''D


"Underlig..." Jaha, tack då syrran!


18 april 2009

Syrran:

btw, är det ngn som läser min syrras blogg?;O
hur är den?;P vet typ vad den handlar om , men är inte så uppdaterad på den längre(a).

Syrrans kompis:

vad heter din syrras blogg då ? xdc<3

Syrran:

hehe, den är barnförbjuden:P


Barnförbjuden skulle jag inte kalla den, men vi kanske, hm, "snuddar" vid ämnen folk inte gillar att prata om ;)


Det var vad jag hittade just nu, syrran har raderat endel också, hehe :p


Återkommer snart med en sång ni MÅSTE lyssna på!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se