Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

A Lonely September

Av Lina Lilja - 28 maj 2009 21:08

Jag har så gryyymt tråkigt just nu, så jag har suttit och gjort hur många quiz som helst på FaceBook, något som faktiskt är rätt kul! Många quiz är jätteroliga och man känner faktiskt igen sig i svaren!


I alla fall så gjorde jag quizet "Vilken låt är du?" och fick resultatet A Lonely September;

Kärleken valde inte att unna dig den här gången. Den du verkligen älskade verkar inte vilja vara din längre, och frågan är om det verkligen var äkta kärlek? Såklart är det vad du tror, ni var ju så lyckliga. Ni kanske bara inte var beredda på att komma varandra så nära som ni verkligen gjorde. Ni älskade varandra det går inte att förneka, men nu är du ensam kvar. Ge det lite tid, om det är meningen så kommer det att bli ni två igen. Ge Plain White T's låt "A Lonely September" en chans, du kommer känna igen dig i texten. Krama en nallebjörn, det är det stället om något du kommer finna tröst på..


Så tja, vad skulle jag göra? Naturligtvis är man ju så nyfiken så man klickar sig in på www.youtube.com och söker på A Lonely September. Det här är vad jag fick fram:


http://www.youtube.com/watch?v=d_QK-sXBPAA


Jag hade lyssnat på första raden när jag insåg att quizet hade rätt, jag känner igen mig nå grymt i låten, scary! Att jag inte hört den förut liksom? Här är texten;


I'm sitting here all by myself
Just trying to think of something to do
Trying to think of something anything
Just to keep me from thinking of you
But you know its not working out
'Cause your all thats on my mind
One thought of you is all it takes
To leave the rest of the world behind
Ohh


refräng:
I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close
And share what we did
And I didn't mean to fall in love
But I did
And you didn't mean to love me back
But I know you did


I'm sitting here trying to convince myself
That your not the one for me
But the more I think
The less I believe and then the more

I want you here with me
You know the holidays are coming up
I don't want to spend them alone
Memories of x-mas time with you
Just kill me if I'm on my own
Ohh


And I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close
And share what we did
And I didn't mean to fall in love
But I did

And you didn't mean to love me back


I know it's not the smartest thing to do
We just can't seem to get it right
But what I wouldn't give to have
One more chance tonight
One more chance tonight


I'm sitting here trying to entertain
Myself with this old guitar
But with all my inspiration gone
It's not getting me very far
I look around my room and everything I see
Reminds me of you
Oh please baby won't you take my hand
We got nothing left to prove


refräng


And I didn't mean to meet you then
When we were just kids
And I didn't mean to give you chills
The way that I kiss
And I didn't mean to fall in love
But I did
And you didn't mean to love me back
But I know you did


Don't say you didn't love me back
'Cause you know you did
No you didn't mean to love me back
But you didKänner igen mig så fruktansvärt att det är sorgligt, jag kan inte beskriva min känsla bättre själv! Framför allt första versen, scary liksom...


Nä, nu ska tråkiga jag gå och lägga mig, kanske blir lite tv också. Imorgon är det skola, jippie! Jag vill verkligen komma ifrån det här tråkiga rucklet, får jag inte träffa folk snart dör jag!!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se