Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Fyra lögner om dagen

Av Lina Lilja - 29 maj 2009 23:00

Hittade en mycket intressant artikel på aftonbladets hemsida; 

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5255128.ab


Den säger att du ljuger 4 gånger om dagen, och den vanligaste lögnen är "Tack, jag mår bra!". Tja, stämmer nog, båda delarna. Nu när jag tänker efter så har jag dragit flera lögner idag, och lögnerna är säkert betydligt fler än fyra - tyvärr.


Man tänker nog oftast inte ens på att man drar till med en lögn, men ett "Tack, jag mår bra!" när man helst vill gå och lägga sig för att dö är något jag dragit till med några gånger. Även saker som "Kul att ses" eller "Jag hörde inte att det ringde" är saker som slinker ur utan att man tänker på det...


Ja, det där med lögner är spännande det, men samtidigt är det nog egentligen ganska bra att lögner finns - ibland är sanningen inte värd att veta. Usch vad hemskt det skulle bli egentligen om alla gick runt och sa precis hela sanningen hela tiden, nä, jag tror man skulle bli sårad ganska ofta då...


Nu ska jag gå och lägga mig, och det är faktiskt sant. Förresten, har ju inte berättat hur det gick att rida idag! Rider ju lektion på fredagar! =)


Först skrittade jag ut på en kompis häst, en häst jag även ska rida imorgon + ta hand om en till. Bara att mocka ska bli grymt kul! Saknar det <3


Sedan red jag lektion på favvo hästen, en häst som jag SKA köpa när jag kommer hem från USA, även om jag ska betala 60 miljoner för honom så ska han bli min! Jag äääälskar att rida på honom! Det gick superbra idag också, vi hoppade - skitkul! Även om vissa saker var lite svåra, lite annorlunda jämfört med ponnyn ;)


Härligt att få rida lite i alla fall. Imorgon hade jag tänkt ta en sväng förbi gymmet också, men det hinns nog inte med - tyvärr. Gymkortet går ut på måndag så lite ångest har jag, men det får bli som det blir. Var även sugen att gå på bio, men den enda kompisen som också var sugen på att hitta på något är i stugan hela helgen *Suck* Blir grilla med familjen istället, och sedan dator... Grilla är ju inte helt fel det i och för sig då ;)


Nä, nu börjar jag bli lite väl övertrött. Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se