Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under maj 2009

Av Lina Lilja - 2 maj 2009 10:14

Nu tänkte jag ta lite på ämnet "känslor". Vad är en känsla? Vad innebär "Jag har känslor för dig"? Kan man känna alla känslor på en o samma gång?


Först tänkte jag kommentera lite från Humorgalan, den sista timmen, för det var därifrån jag fick ämnet. Vad ska man säga om Tommy Nilsson, Shirley Clamp och Hanna Hedlunds uppträdande? De sjöng grymt, och det är en jättefin sång. Visst, första kyssen kändes lite Madonna-Britney inspirerad, och den uppskattade jag, den var lite rolig, lite känsla. Men när de stod där bakom och hånglade och slet varandra i håret, nja, jag vet inte. Det blev lite överdrivet tror jag....


Den avslutande låten "Hold on" då? Med Måns Zelmerlöw och barnkören, vad tyckte ni om den? Själv fick jag en sådan där Per Gessle "Här kommer alla känslor på alla gång" känsla. Jag kände kärlek, sorg, glädje och en hel del andra känslor som jag inte kan sätta ord på... Det var så vackert!!!


Så, vad är känslor? Känslor är något man tar hjälp av när man beskriver sin situation. Kan man känna absolut ingenting? Ja, det kan man nog, men ofta när man tror att man känner ingenting, så känner man nog jättemycket istället, bara det att man kan inte sätta ord på sina känslor... Eller vad tror ni?


Så, vad betyder "Jag har känslor för dig"? Oftast (eller alltid) när man använder "känslor" så tänker man på kärlek, men är det egentligen korrekt? Nej, det är det ju inte. Man har alltid känslor för alla, jag har känslor för er alla där ute, det betyder inte att jag är kär i er alla. Nej, hat är också en känsla. Förstår ni vart jag försöker komma??


Nu tänker jag inte spåna vidare på det här ämnet för tillfället utan lämna det så kanske jag får in några av era tankar också.


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 1 maj 2009 21:03

Tittar lite smått på Humorgalan - För varenda unge, samtidigt som jag sitter här och tråkar på Facebook... Andreas Lundstedt var med i ett stort inslag där, och han är en person som jag beundrar, på riktigt! Nu tycker många att jag är en tönt, men faktiskt!


Nu vill ni att jag ska förklara mig såklart, och absolut ska jag göra det. Människan har kommit ut, inte bara en gång, utan två. Först som gay, sedan som HIV-positiv. Människan (jag har visserligen aldrig pratat med honom så, men så som jag har uppfattat honom i alla fall) är snäll, mysig och känslosam. Är inte rädd för att visa känslor, och sitt rätta jag.


Dessutom är han snygg och sjunger grymt bra! Och som jag sagt innan, HIV-positiva bögen tillsammans med två tjejer och en bra låt gör i alla fall mig grymt kåt ;)


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 1 maj 2009 09:21

Nu börjar lite det här bloggsuget komma tillbaka, kul! =) Jag älskar att blogga, så är det faktiskt, men tiden och orken räcker helt enkelt inte till...


Igår funderade jag endel. Och imorse när jag vaknade fortsatte jag att fundera.. (Som vanligt då ungefär ;))


Nä, men alla mina kompisar, eh.. Vet inte hur jag ska förklara. Men reagerar på typ samma sätt, uttrycker sig på liknande sätt. Man vet hur de fungerar och ändå blir man förvånad för att de liknar varandra så mycket. Okej, nu fattar ingen någonting, men jag ska försöka förklara mig lite...


I skolan just nu, på biologin, så bratar vi om gener, kromosomer och sånt tjafs. ALLA människor innehåller ju en X kromosom. Alla tjejer har ytterligare en X kromosom medans killarna har en Y kromosom också. Gör det, att vi allihopa har liknande drag innerst inne, som yttrar sig på olika sätt? Är vi alla samma och lika, men med olika kryddor?


Antagligen fattar ingen vad jag menar, ärligt talat fattar jag inte så mycket själv... Det lät bättre i tanken ;)


Ska snart dra till stallet. Det ska bli SÅ kul att rida!! Japp, det är sant, jag LÄNGTAR efter att få sitta upp! Det ni!


Puss o Kram
Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se