Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Kärlekstankar

Av Lina Lilja - 2 juni 2009 22:10

Borde egentligen inte vara här, utan borde sitta och plugga inför no-provet imorn, eller möjligtvis vara på väg i säng, men nä, likförbannat hamnade jag här. Jag har pluggat hela jävla eftermiddagen (nästan iaf...) och badrummet är för tillfället upptaget. Det är min ursäkt.


Idag så var det skola först. Gick därefter till stallet där jag gjorde precis ingenting i flera timmar (eller tja, pratade med lite folk osså blev det lite plugga). Klockan 18.30 var det styrelsemöte där jag som US-representant. Trodde jag skulle vara klar till strax efter sju, men det var ju bara att glömma. 20.10 klev jag ut ur salen och omkring 20 min senare var jag i bilen på väg hem...


Medan jag väntar på badrummet så tänkte jag ta upp lite sådana här kärleksfrågor igen, saker jag aldrig blev riktigt på det klara med... De inläggen som är mest intressanta i frågan är döpta till något med Nyförelskelse (1 och 2). Skrivna i början av april (ev. slutet av mars, orkar inte kolla upp XD).


Hur är det egentligen? Kan man vara kär i flera samtidigt? Finns the one and only? Hur vet man om man är kär? Kan man bestämma vem man är kär i?


Den enda frågan som jag kan ge ett klarrakt svar på är sista, och svaret är Nej! Hade jag fått välja vilka jag skulle bli kär i och inte hade jag aldrig suttit i situationen man sitter i nu. (För hjärtat och hjärnan finns inte ordet kommunikation liksom...) Men alla tycker inte riktigt som jag, vet jag... Hur är det egentligen? Är det olika för alla?


Min NO-lärare och jag diskuterade ämnet för ett tag sedan (typ 1½ år sedan) och jag vet att han tror att man kan bestämma vem man blir kär i. Han uttryckte sig att "Jag tror inte att man kan själv bestämma hur vida man attraheras och blir kär i tjejer eller killar" (det var via en diskussion som jag och en kompis hade om det var okej att vara homosexuell eller ej som frågan kom upp) "men jag tror att jag kan vara med och bestämma vem jag blir kär i". Vad tror ni?Själv tror jag att hjärtat väljer helt själv, och att hjärnan, dvs vi, inte har ett dugg att säga till om. Det är i alla fall vad jag tror efter egna erfarenheter. Men frågan är svår! Det är som att säga; "Finns Gud?" Svaret finns inte, men många tror. Frågan är, vad tror ni?Hur ska man ställa in sig till kärleken då? Ska man följa hjärta eller hjärna? När blir man lyckligast? Vad är kärlek egentligen?Om vi vandrar vidare då. Vad är sex? Är sex ett yrke (prostitution), är det ett äventyr eller är det något som är till för människor som älskar varandra? I mina ögon är det nog en typ av blandning av de två sistnämnda, men för många är sex faktiskt ett yrke, självvalt eller dittvingat.Så är det fel att ha sex som yrke? Eller ska man kunna köpa sex som en upplevelse, precis som man kan köpa att åka karusell eller liknande? (Jag är jätteledsen att jag liknande en prostituerad med en maskin, men nu blev det så...)Ja, inte blir jag nå klokare på någonting, men någon annan kanske tycker något? Som mig - eller tvärtemot. Kommentera! Jag har många läsare men typ inga kommentarer.. :( Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att få kommentarer heller, det är ju inte förrän ni kommenterar som jag får reda på vad ni vill läsa om och inte.Nä, nu ska jag tvinga ut syrran ur badrummet, för nu är jag TRÖTT! Imorgon är det skola, doktor 14.00, sedan stan en sväng, därefter stallet med US-möte kvart i sju. Vi ses!Puss o Kram
Lina Lilja  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se