Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Baksmällan

Av Lina Lilja - 13 juni 2009 11:27

Sorry för att det inte blev något inlägg igårkväll men jag kom hem så sent + att jag var sjuuukt trött så jag hoppade direkt i säng.


Först var jag i stallet och pysslade lite, hjälpte till på handikappridningen, mockade och så. Därefter åkte pappa och jag till Valbo för att kika på datorer. Hittade en som jag tror jag ska köpa! =)


Därefter åkte jag tillbaka till stallet för att rida. Tyvärr ösregnade det så vi strök planerna och red i ridhuset istället. Kul var det i alla fall!


Sedan hämtade pappa upp mig och så åkte vi in till stan och åt på en pizzeria. Därefter gick vi på bio och såg "Baksmällan". En sjuuuukt rolig film som ni MÅSTE se!! Grym!


När filmen var slut åkte vi först och hämtade mamma som var hemma hos en kollega och åt och hade trevligt, sedan åkte vi och hämtade syrran som var hos en kompis. Klockan var strax före ett när vi kom hem.


Men en trevlig pappa-dotterkväll hade vi i alla fall! Mysigt var det. Idag har jag börjat packa lite inför Spanien-resan, och snart ska jag till stallet. Ska på ett möte och pyssla lite och så - annars har jag inte så mycket planer.


Förresten, vem ringde mig klockan tio över sex imorse, med dolt nummer?? När jag svarade fick jag för mig att det var någon från stallet, något som var mycket möjligt då stalltjänsterna börjar klockan sex, men sedan fick jag för mig att det var någon som busringde så då la jag på. Allt halvt sovande.


Var det viktigt - ring igen. Var det busringning - ring inte. Jag är ledsen om det var någon som faktiskt ville något, men att väcka mig när jag sover sjukt tungt och dessutom drömmer att jag är mitt i andra världskriget (helt seriöst, det var hemskt!!) och ringer med dolt nummer - då får man skylla sig själv.


Snart återkommer jag med ett kompisinlägg - typ.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se