Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Hur ärlig får man bli?

Av Lina Lilja - 13 juni 2009 19:23

Det är lite vidare funderingar på det senaste inlägget, det handlar lite om samma sak. Fortfarande kompisar alltså. Alla vill ju vara perfekt, eller hur? Och genom dessa funderingar så kanske man kommer fram till hur den perfekta kompisen är - eller not. För den perfekta kompisen finns inte. Hur det än går så kommer ni alltid att svika varandra, ha varit osams osv. Fan va deppig jag lät - åter till ämnet...


Nu är jag lite inne på det här med ärlighet. Jag tror att vi har stött på även det här ämnet tidigare i bloggen... Här i världen så går man runt och ljuger heeeeela tiden. Helt seriöst, det är sjukt!! Men samtidigt så säger folk att man ska vara ärlig mot dem. Är man ärlig så blir det bråk för att man inte sa det de ville att man skulle säga. Är man inte ärlig kommer sanningen alltid fram en vacker dag - och då blir de sura i alla fall.


Så, hur ärlig får man bli i en relation, kompis som kärlek, hur mycket ska man säga? Som, något som vi pratade lite om idag, jag och några kompisar, om man hör att folk går runt och snackar skit om en kompis, ska man då gå till kompisen och säga vad som har sagts? Eller ska man bara lämna det?


Handlar skitsnacket om mig så vill jag veta vad som har sagts, något jag har sagt till mina kompisar, och som har gjort att jag känner mig betydligt tryggare bland mina kompisar då jag vet vad folk tycker och tänker istället för att gå runt ovetande och undra.


Men tydligen så tycker inte alla så. Många av mina kompisar tycker inte alls om när man berättar för dem att det här har jag hört har sagts om dig. Varför vill inte folk veta det liksom? Är det något i stil med att sägs det inte finns det inte? Jag vet inte riktigt...


Nu ska jag gå och äta, tacos blir det. Mums!! Idag blir det en hemmakväll, antagligen med Sommarkrysset och en skål chokladdoppade nötter. Så något mer inlägg borde jag hinna skriva. Sedan tänkte jag inte gå och lägga mig så sent ikväll då jag har sovit så jävla länge på mornarna nu senaste tiden, något jag INTE gillar. (För mig är 10.00 jävligt sent, faktiskt, även om det inte är det för alla...)


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se