Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Dagen och kvällen...

Av Lina Lilja - 14 juni 2009 20:27

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men tänkte att ett till inlägg idag är ni värda. Eller så har jag vääldigt tråkigt... Förresten, gissa vilken låt jag lyssnar på? Jag vet inte om jag behöver svara, men pappa är ganska irriterad, hehe.


Tja, kort om dagen då. Åkte till stallet i förmiddags. Inte en själ när jag kom dit, men snart dundrade de som hade stallet in - gapskrattandes - så jag hjälpte de lite med fodringen. Eller hjälpte väl inte till så mycket, mer ivägen eller nåt x)


Aja, senare kom det lite mer folk. Så det blev lite snackandes, men vid 13 åkte alla roliga. Eller tja, typ de jag pratade mest med i alla fall. Skulle på bio - mysigt! Hade också viljat följa med men hade inga vanliga kläder med mig, och dessutom behövde jag hem och packa.


Så drog hem med halv två bussen. Kom hem dyngsur (hata regn) och kall så jag åt lunch och hoppade sedan ner i ett varmt bad. Så grymt skönt! Sedan har jag packat och tagit det lugnt under eftermiddagen. Hatar att vara hemma och ta det lugnt egentligen, men ibland kanske det behövs.


Har nyligen ätit middag, och nu tänkte jag gå ner med en skål chips och titta på BingoLotto. Haha, jag vet, helt sjukt (fan va ofta jag använder ordet "sjukt" nu för tiden...), men Alcazar, bland andra, ska vara med, och så är det rätt mysigt med BL faktiskt. Tittade mycket på det när jag var liten, med mormor.


Imorgon blir det stallet rätt tidigt, tänkte ta nio bussen, måste hinna träffa lite folk och dessutom måste jag ordna ett par saker med stallhyran och så. Sedan bär det av till stan, på cykel om det inte ösregnar. Har ett par saker jag måste köpa innan Spanien. Sedan blir det packa packa packa och sova. För vi åker någon gång vid 4-5 på tisdag morgon här hemifrån. Tidigt värre!!


Aja, nu ska jag gå ner till tv:n. Vi höres!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se