Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

Spanien imorn!!

Av Lina Lilja - 15 juni 2009 19:01

Asså helt seriöst, den här dagen har vänt från dålig till bra, till värdelös, till underbar så många gånger att jag inte ens vet nu vad jag känner! Det har hänt sjuuukt mycket, och det är så himla många personer jag borde ringa och fråga ut, så många rykten och konstiga saker jag borde förklara och ta död på, men det tänker jag inte göra.


Istället ska jag fly stan. Jag ska bara lämna allt som det är här och nu och dra. När jag kommer hem om två veckor gissar jag på att jag knappt kommer att kunna visa mig i stallet på grund av alla konstiga rykten och grejer, men just nu bryr jag mig inte. Jag ska ha två veckor där det ENDA jag ska tänka på är hur boken ska sluta och om jag ska ta fanta eller cola?


Nä, men seriöst. Dagen har verkligen varit helt sjuk, totalt upp och ner. Allt från att kompisar har varit jättesnälla och stöttande, visat sidor jag inte sett förut (till det positiva) till samma sak fast tvärt om. Jag har blivit uppringd och utskälld för det mest konstiga saker och jag har fått höra hur många rykten som helst. Människor vet tydligen saker om mig som jag inte vill att de ska veta, och tycker och tänker en massa också. Ja, herregud, det är sjukt.


Men nä, egentligen borde jag ta tag i det, I know, men det tänker jag inte. Jag ska bara lämna och skita i allt, och bara ligga och sola och bada och inte göra någonting i två veckor. När jag kommer hem lär jag ha ett helvete, men då har jag i alla fall ork att röja upp det hela - det har jag inte nu.


Borde egentligen gå och packa det sista, men det orkar jag inte, hehe. Fast ska göra det typ snart. Förresten så går det sista avsnittet av Cityakuten EVER! på tv ikväll - MISSA INTE!!!


By the way så är det Per Gessle - Här kommer alla känslorna som rullar i högtalarna för tillfället, haha ;)


Vi hörs


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se