Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 17 juni 2009

Dag 2

Av Lina Lilja - 17 juni 2009 10:39

Klockan var väl typ nio när vi gick upp. Vi tog det lugnt, åt frukost och så, därefter gick vi ner på La Rambla. Vi gick den gatan upp tills vi kom där Sightseeing bussarna gick ifrån. Vi köpte biljetter och hoppade på en sådan.


Vi åkte runt stan hela dagen. Vi hoppade av på några ställen och tittade runt lite. Lunch åt vi i ett av Barcelonas dyraste kvarter, men gott var det i alla fall.


Middag åt vi på ett torg i närheten av våran gata. Jag åt bläckfiskringar, mycket gott! Sedan gick vi en sväng och jag och syrran satte oss utanför affären när mamma och pappa gick in och skulle handla. Minns inte varför vi inte gick in, men vi satt i alla fall på varsin pelare typ tio eller tjugo meter från affären.


På en gång kom det fram en man och började stöta på mig, grymt äcklig var han, men när han såg att jag inte kunde spanska gav han upp och gick därifrån. Dock dröjde det inte länge förrän två killar, dessa lite yngre, 20-25 kanske?, med tatueringar och nitbälten, i sällskap med en jättegullig och snäll pitbullterrier, började göra obehagliga närmanden mot oss. Som skönt var gav de upp till slut, men de gick inte förrän de hade givit oss fingret.


Då flyttade vi oss och ställde oss precis i dörröppningen till affären egentligen, jag tror jag tog mer illa upp en syrran min, och utanför affären stod det en brittisk man med barnvagn som sett hela förloppet. Han flyttade lite på sig och sa åt mig att ställa mig bredvid honom. Då såg det ut som om han var min pappa och ingen vågade ge sig på honom, så gulligt!! Snäll var han, riktigt snäll.


Vi gick i alla fall upp sen till lägenheten och åt lite godis och spelade lite spel innan vi gick och la oss. Förresten behöver jag väl inte påpeka att jag höll mig väldigt nära mina föräldrar under resten av vistelsen i Barcelona...


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se