Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

Dag 3

Av Lina Lilja - 18 juni 2009 10:49

Denna dag tillbringades också i Barcelona, till fots nu. Först gick vi till en gata som jag upptäckt i en guidbok, där det skulle vara bra second hand shopping. Vi hittade aldrig butiken vi skulle till, däremot hittade vi en smyckesbutik där det blev en hel del shopping.


Sen gick vi ner mot hamnen där vi gick en sväng och sedan satte oss för att äta lunch. Det var varmt som fan, så vi satt där en bra stund och åt, vi behövde en paus. När vi gick därifrån så ville jag och syrran direkt hem, men pappa ville in på Picassomuseét. Mamma var inte heller så sugen på museum så pappa fick gå in där själv medan vi tog oss hemmåt. Dock gick vi rejält vilse så på något sätt blev det värsta omvägen, innan vi tillslut kom tillbaka.


På kvällen åt vi på samma torg som kvällen innan. Det var nämligen en restaurang som hade värsta långa kön utanför, folk stod alltså i kö i en timme för att få äta där! Vi undrade vad som vad så speciellt, så då var ju även vi tvungna att äta där såklart. Vi hade tur och behövde bara vänta i typ tio minuter, men jag fattar fortfarande inte vad som var så speciellt med den. Maten var okey, priserna okey, men inget super liksom... Aja.


Vi gick hem och packade ihop lite och spelade lite spel, sedan sov vi.


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se