Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

Dag 4

Av Lina Lilja - 19 juni 2009 11:01

Det var molnigt och lite svalare den här dagen en föregående dagar, något som vi tyckte var väldigt skönt då vi skulle åka buss hela dagen. Vi åt frukost och packade ihop, sedan gick vi ned och fick en taxi som körde oss till busstationen.


Jag minns inte om vi åkte en buss direkt dit, eller om vi fick byta någonstans, men efter ett par timmar var vi framme i Platja d'Aro i alla fall. Vi fick gå en bit, typ en kilometer, men tillslut var vi framme vid hotellet i alla fall. Det var lite duggregn, men det var så varmt så det var mest skönt. Hotellet älskade jag vid första anblick, det var helt enkelt perfekt!


Vi fick vårat rum och ställde in våra väskor innan vi sprang ned till lunchen, det var inte så lång tid kvar av den, men vi hann äta i alla fall. Sedan gick vi och fick våra all-inclusive kort i receptionen innan vi gick och bytte om till bikini och tog oss ner till poolen/stranden. Först låg vi lite vid poolen, men sedan gick vi ned till stranden.


Det var molnigt och lite svalt, så det var nästan ingen ute mer än vi. Men där låg vi på stranden, jag läste Stieg Larsson (läste alla tre under semestern, sjuuukt bra!!!).


På kvällen åt vi middag och sedan satt vi och spelade kort och drack varm choklad eller något annat gott. Det ösregnade och åskade tidvis, men det gjorde inte så mycket.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se