Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under juni 2009

Av Lina Lilja - 10 juni 2009 10:27

Idag är det sista skolavslutningen med min underbara klass - och vi fick det värsta vädret man kan tänka sig. *Suck*

Jag tror det har slutat regna nu dock....


Jag har verkligen sovit skitdåligt inatt. Först hade jag svårt att somna, men när jag väl somnat så drömde jag massa konstiga saker, visserligen var det mesta rätt trevliga saker, hehe, men ändå. Massa onödiga drömmar i alla fall.


03.10 vaknade jag av att mobilen ringde. Vem ringer då liksom?!? Okej om det hade varit en kompis, men när jag upptäckte att det var en kille i klassen, som antagligen inte ville annat än busa, så la jag bara på och stängde av ljudet. Som tur var ringde de inge mer.


Somnade om rätt fort men sov oroligt. Klockan 06.00 satte min radio igång, hade satt på det på väckning tydligen. En liten stund senare kom pappa och skulle stänga dörren, men jag vaknade till och sa åt honom att ha den på glänt. Har ingen aning om varför!? Har börjat göra massa konstiga saker halvt i sömnen nu för tiden!! x)


Aja, somnade väl om, men det var massa spring så jag sov lite oroligt. Vid åtta så kom pappa in och sa att farmor och farfar skulle skjutsa in mig vid kvart i tolv. Efter det gick jag upp.


Åt frukost och tittade på tv och lite sånt. Klockan nio åkte resten av familjen också. Satte på Tomas Ledin i högtalarna och stod i duschen och sjöng och dansade som en idiot. Har fixat naglar och lite sånt också, ska snart fixa håret och sminka mig också...


Tomas Ledin rullar i högtalarna fortfarande, och hans sommarlåtar gör att man får den sommarkänslan som vädret inte ger en. Fan jag har inte lyssnat på honom på evigheter! Men han är en sådan där person som passar bäst till sommarhalvåret..


Nä, nu ska jag fixa håret, sedan kommer jag tillbaka med ett par saker jag kom på igårkväll när jag inte kunde sova.


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 9 juni 2009 20:29

Det är sjukt hur mycket ett humör kan växla under en dag. Helt seriöst asså! Fast lite måste jag nog skylla på p-pillerna jag började med förra veckan, men ändå liksom!


Vaknade och var lite uttråkad, trött och halvt hängig. Åkte in till stallet (skolkade idag. Skulle varit i djurparken en halvtimma härifrån - i tre timmar. Jag var inte den enda som skolkade om man säger så x)) till strax efter halv elva. Hjälpte till lite med in och utsläpp av hästar, innan jag mockade åt en kompis.


När jag mockade stod jag och funderade över valen vi gör och står inför här i livet. Innan mamma o pappa fick mig så bodde de i Solna. Något år innan de fick mig så bestämde de sig för att flytta, och då fanns två städer på kartan;

Kalmar och Gävle.


Tänk om de valt Kalmar? Eller om de rent av hade bestämt sig för att bo kvar i Stockholm? Vem hade jag varit då? Då hade jag väl antagligen inte mött en enda av mina nuvarande kompisar!?


Tänk om jag hade valt någon annan sport än ridning. Vad hade jag haft för kompisar då? Bättre eller sämre? (Nu säger jag inte att kompisarna jag har nu är dåliga, ABSOLUTLY not!!! Jag älskar mina stallkompisar, varenda en!!! <3) Men ändå. Det går att få både bättre och sämre, så är det alltid!!


Jag kan fortsätta i all evighet med att skriva "Tänk om" om val jag gjort i mitt liv. Men de jag funderar allra mest på är människorna jag mött. Helt seriöst, finns det någon här i livet som jag "borde" ha mött genom ett val, en person som skulle ha kunnat förändrat mitt liv? Alla jag har mött har ju format mitt liv på ett eller annat sätt men.. Nä usch vilket sidospår det blev, tillbaka till ämnet ;)


I alla fall. Det var lite med tanke på att imorgon så slutar jag grundskolan, och jag skills från min underbara klass. Jag hatade min klass hela sjuan och hela åttan, men i nian så växte folk upp, och jag förvånas varje dag över hur vuxna vissa har blivit!! Jag hade ingen aning att vissa av killarna verkligen skulle bli män. Shit alltså!! Underbara vänner <333


Vi fortsätter. Planen var hela tiden att jag skulle cykla in till stan en sväng, eller snarare var jag tvungen att göra det, då jag inte hade någon bh att ha under klänningen imorgon (har en vit, enaxlad klänning). Så när jag mockat så tänkte jag åka, men så satte jag mig på stallgolvet - och blev sittandes. Gud så skönt det var att bara sitta och göra absolut ingenting!!


Efter ett tag lyckades jag i alla fall pallra mig därifrån och ner till baracken för att byta om. Var dock seg som fan och efter en liten stund kom två kompisar, så då fastnade jag med dem. Tillslut kom jag iväg till stan i alla fall och det hände flera saker under den timme det tog från det att jag planerade att cykla ifrån stallet tills dess att jag gjorde det, som gjorde att jag hela vägen cyklade med ett leende på läpparna och nynnandes till musiken i hörlurarna.


Väl i stan gick jag direkt in till underklädesbutiken, jag hade varken lust eller råd att köpa något annat. När tjejen plockade fram en 75B trodde jag hon skämtade. Jag har normal 75A liksom! Aja, provade den men den satt inge vidare, så hon kom tillbaka med en 70C, och nu var jag helt säker på att hon var sjuk i huvudet. C-kupa?!?! Provade den och upptäckte - den satt ju riktigt bra jue! Köpte den och insåg att jag verkligen borde lägga ner lite pengar på att förnya min underklädesgarderob. Och ta hjälp till bh-delen. Seriöst!? Aja, skönt att ha hittat rätt i alla fall =)


På vägen tillbaka till stallet funderade jag över pengarnas värde. Hur kommer det sig att pengar är värda så mycket? Allt kretsar kring pengar, och ändå påstår folk att pengar inte gör en lyckligare, hur är det egentligen??


Jag tror man kan vara lycklig utan pengar, men jag tror också att pengar spelar en viss roll i hur lycklig man är, speciellt i den här delen av världen där alla är hyfsat rika ändå.


Under tiden jag cyklade tillbaka mot stallet ringde stallchefen och frågade om jag var kvar i stallet. Jag svarade att jag var påväg tillbaka och han undrade då om jag ville hjälpa honom lite att göra iordning och skritta fram/av några hästar. Jag svarade ja, jag hade inget annat för mig och dessutom är det roligt!


Jag hade hela tiden cyklat i rätt lugnt tempo, men efter att ha lagt på luren fick jag öka takten lite. Kom fram till stallet igen i alla fall och började göra iordning lite pollar. Fick skritta och trava fram den första, en häst jag ridit en hel del tidigare. Han är stark som fan, men snäll och rolig! =)


Gick av ett par hästar och så, och hjälpte sedan honom att höja hinder och så när han hoppade den sista. En rätt, vet inte hur jag ska uttrycka mig, men osäker och spänd, knepig, häst som han har lite problem med. Hon skötte sig bättre än hon brukar idag dock, i alla fall i mina ögon. Han frågade mig om jag ville trava av henne, vilket jag naturligtvis gärna gjorde! Det är dessutom den enda hästen av hans som jag aldrig suttit på tidigare.


Började trava lite, och han instruerade lite. Hon var mjuk och fin, men pigg. Jätterolig att rida!! Jag fick även galoppera något varv och känna lite, jättekul! :D Hon var nog den roligaste av hans hästar måste jag säga, även om hon är den sämsta x) Kul vare iaf!!


Pysslade lite i stallet efter att jag ridit klart. Pratade med lite kompisar, och åkte sedan hem. Lagade ihop en middag, hittade på något eget med köttfärs, grädde, kryddor och grönsaker, och pasta till det. Faktiskt rätt gott! =)


Sedan hamnade jag här. Imorgon går jag ut skolan så jag ska ner och städa rummet nu, och sedan ta fram kläder till imorgon.


Måste i alla fall sammanfatta dagen som mycket bra och trevlig. Hade en jätterolig dag och det hände många roliga saker och jag träffade mycket trevligt folk. Jag var glad att jag skippade skolan! Hehe...


Nä men jag är på bra humör, trevligt va!? Som omväxling liksom x)

Även om det är väldigt tråkigt att jag ska skiljas från klassen imorgon såklart.


Shit vad långt det blev, och vad ovanligt många uttryckssymboler jag använde. Aja, nu ska jag städa. Vi hörs!


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 8 juni 2009 22:44

Nu är jag hemma! Det var sjukt kul, även om det blev lite krångel med maten *suck*. Aja, inte mitt fel i alla fall.


De flesta gick ganska tidigt, och när jag åkte typ tjugo i tio var det nästan ingen kvar, vilket var synd då det var ett band där (ett gäng grabbar från skolan som brukar spela på olika saker skolan annordnar) och de var sjukt bra! Jag älskar dem lika mycket varje gång jag hör dem, jag hoppas de någon gång får chansen att bli stora.


Här kommer lite bilder;


Mitt hår


Jag


Sångaren i bandet som spelade. Både snygg, snäll och sjukt duktig på att sjunga (singel dessutom, så vitt jag vet ;)) Dock väldigt eftertraktad :p

Har även film på dem, men de gick inte att ladda upp på datan :(


Lärarna sjöng en sång för oss om klasserna. Det var så man blev tårögd! Bakom mig står rektorn, och även han sjöng :pTexten till sången (skriven av bildläraren);

(Melodi 34:an)


Skärp er alla! Lyssna noga!

Nu ska lärarna ta ton

Å då kan ni väl bevisa

Att vi på er fått fason

Många av er har stått i

Och lyckats få en bra merit.

Årets nior får beröm

För all sin flit och all sin nit


Refräng:

Men nu är det slut på grundskoletiden!

Ja, nu är det färdigt inom kort.

Nu ska alla nior sluta

Och från skolan komma bort.

När vi tar farväl

Vi önskar alla lycka på sin väg.

Ja nu är det slut på gamla tider nu går alla

nior i frihet ut.


I 9A där gäller hockey

Om man killarna får tro

Diskussionerna stod heta

Om vem cupen skulle leda.

Tjejerna är alltid glada

Jobbar på som bara den

Lite fläkt kan inte skada

Önskejobben kommer sen


Refräng:

Men nu är det slut på......


9B är alltid snälla ställer upp

Det vill vi lova.

Men ibland så kan ni gnälla

Å en del vill bara sova.

Ni kom sent rätt många gånger

Eller tog en kortare dá

Men en samling glada själar

Ser vi sitta här idá.


Refräng:

Men nu är det slut på.....


9C ni flexar gärna

Tiden spelar ingen roll

Tycker ändå ni är stjärna

Ja de är ju er paroll.

Ni är pigg på göra saker

Men vill ledigt ha i hast

Frågar alltid efter komptid

Å de ligger er till last.


Refräng:

Nu är det slut på....


9D har mål i sikte

Jobbet går i faslig takt

Mot högre höjder ni har strävat

Fast med tiden är ni slapp.

Ni har blivit en familj

Med allt vad det nu innebär.

Stämningen kan vara hatisk

Men ibland rätt familjär.


Refräng:

Men nu är det slut på.....


Låten var det bästa på hela middagen, förutom gemenskapen, och känslan av hur vuxna alla har blivit. Shit vad jag kommer att sakna min klass... Ni är i mitt hjärta forever! <3 Återträff om 15 år, ses då! =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 8 juni 2009 14:27

Ikväll är det avslutningsmiddag med niorna! Ska bli sjukt kul!!! =)


Om en halvtimma ska jag till frissan och fixa håret + bli sminkad. Jag hade tur, för dagen löste sig förvånandsvärt bra!! (Fast man kanske inte ska ropa hej.. Dagen är ju faktiskt inte över...) Det var tur att jag hann med den tidiga bussen hem, för jag har varit i duschen/badrummet i över en timme nu, så här ren har jag nog aldrig varit.


Asså helt seriöst. Hur illa kan ett par fötter lukta, och hur smutsiga kan de egentligen bli? Usch, mina fötter är inte fina, BLÄ! Jag är över huvud taget en människa som inte är känd för att vara renlig av mig - tvärtom. Skit under naglarna, och svart av smuts är vardagsmat, något jag har jämt och ständigt, haha :p


Men nu är jag ren vänner! Hoppas jag håller mig ren ända till kvällen också, än är det några timmar kvar ;)


Vi hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 juni 2009 22:10

Blir ett kort godnatt-inlägg. Håller på att förbereda avslutningsmiddagen som äger rum imorgon. På tisdag kommer en hel hög bilder, jag hoppas verkligen det blir lyckat!!


Tänkte bara skriva att jag kommit på svaret på frågan jag skrev för några dagar sedan!

"Någon som har bra tips på hur man lagar brustna hjärtan?" (Citerat från 31/5)


Här har ni svaret;

"Det bästa sättet att komma över någon, är att komma under någon annan"

Nu är världsproblemet löst!

Haha, eller tja, nu kan människor med brustna hjärtan leva vidare lyckliga i alla fall ;) Bara så ni vet!


Nä usch vad jag är trött, hur ska jag orka imorgon!? Bäst att gå och lägga sig nu, kommer bli sjukt stressig imorgon! Jag MÅSTE verkligen lära mig att säga nej! Tänk att jag aldrig lär mig...


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 juni 2009 09:36

Hann tyvärr inte skriva något igår. Jag hade en rätt lugn förmiddag, som bestod av sovmorgon (vaknade strax före nio vilket är sent för mig!), frukost och massa tv. Åkte in till stallet till omkring halv ett där jag fick hjälpa en kompis med hennes för dagen halvt galna häst, innan jag mockade och pysslade med lite annat.


Skrittade ut på en häst tillsammans med en kompis, och sedan åkte jag iväg till stallet Happy stod i innan vi flyttade till ridskolan, för att rida en kompis häst. Det var sjukt kul och jag hoppas att hon låter mig rida hästen igen! =)


Tog mig hemmåt och duschade och så innan vi gick in till grannen (farmor och farfar) där även kusinen och hans familj var på besök. Vi firade kusinens födelsedag innan jag omkring 22.00 sa tack för mig och gick in och la mig.


Imorse vaknade jag av att en kompis ringde klockan sju. Kunde inte somna om efter det utan låg och läste en stund innan jag gick upp. Åt frukost vid tv:n, och nu hamnade jag här.


Har idag stalltjänst mellan 12 och 20 så så mycket bloggning blir det inte, tyvärr. Nu ska jag gå och förbereda lite lekar inför morgondagens avslutningsmiddag med niorna.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 juni 2009 21:59

Asså shiet, helt seriöst. Jag har totalt virrat bort mig själv i mina tankar. Jag fattar ingenting alls. Tankarna bara maler och problemen växer sig allt större.


Jag måste be om ursäkt till mina kompisar, de har verkligen tröttnat ur totalt på mig nu. Och jag säger det igen - jag förstår dem. Jag är en sådan där person som hellre pratar om mina problem än löser dem. Jag fattar inte!? Hur svårt kan det vara liksom???


Suck. Det är mindre än två månader kvar tills jag åker till USA, har tre dagar kvar med min underbara klass (<3), att rida gick åt helvete, och jag har en kompis som inte har pratat med mig på två veckor. Allt det här tar helt ärligt musten ur mig, jag vet inte vart jag ska ta vägen!


Har ändrat omröstningen nu. Resultatet från förra var oroväckande. Herregud människor, börja använd preventivmedel!!! Nu har jag ställt frågan, Om ni måste välja, Pojk/Flickvän eller kompis?


Själv har jag ingen aning. Jag har aldrig varit i situationen, och det beror nog på lite. Är det en partner som jag vill spendera resten av mitt liv med så kanske den går före kompisarna, men är det typ nu så hade jag nog valt kompisarna. Eller nåt. Eller jag har ingen jävla aning - här heller. Ännu mera suck...


Nä usch vad deppigt allt blev nu. Nu ska jag gå och lägga mig och inte vakna förrän jag är på bra humör. Då lär jag väl aldrig vakna ;)


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 juni 2009 21:38

Om man läser sådana där sidor om "hur man bloggar" (för att få många besökare och så typ..) så är regel nummer 1; Ha en intressant rubrik, då blir folk intresserade och går och läser.


Jag tror jag missade den poängen... Rubriker är inte min stora grej direkt, så det får bli som det blir. Hoppas ni klickar er in här i alla fall.


Jaja, spelar roll, nu är ni här, och ni läser (förhoppningsvis). Idag var det skola först, gjorde ingenting vettigt, åt bara tårta och tittade på film typ. Plockade undan en massa och så.


För alla kom det som en överraskning att rektorn beslutat att alla klasser skulle sluta 12.00 idag, så glad hoppade jag på den bussen till stallet. Hade precis anlänt när jag fick ett sms av en kompis som undrade om jag kunde ta hand om hennes häst idag, något jag mer än gärna gjorde! Fick rida också, något jag inte räknat med =)


Men innan jag tog hand om den hästen så hjälpte jag till med handikappridningen, och därefter lekte jag veterinärassistent ett tag, innan jag tillslut gick och mockade och red den lilla ponnyn. Även om det bara var en liten skrittur så var det roligt!


Just när jag stod och plockade undan det sista från ridturen ringer en annan kompis och undrar om jag kan pyssla lite med hennes häst. Hon kommer inte förrän sent, och hon vet att både jag och hästen brukar ha tråkigt, så varför inte roa varandra liksom? Så jag stod och pysslade lite med honom och mockade dit också.


Satt sedan en liten stund i cafeterian och snackade skit med kompisar, innan det var dags för ridning. Red samma häst idag som förra veckan, hästen jag ääälskar!, men idag gick det inte ett dugg bra :(

Fick inte alls någon bra känsla vilket var jättetråkigt!


Åkte hem och åt middag och nu sitter jag här. Är skittrött, så ska snart krypa i säng. Blir dock ett inlägg till innan, tror jag...


Puss o Kram
Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se