Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

Michael Jackson

Av Lina Lilja - 9 juli 2009 16:51

Även om jag inte gillar honom, så antar jag att han är värd ett inlägg här. Jag är lite kluven faktiskt om Jackson, väldigt kluven. Jag vet inte vad jag ska säga om honom...


En människa som skadar sig själv skiter jag fullständigt i. Eller nej, egentligen inte, det är sorgligt, men är människan en världsstjärna som bor på andra sidan jorden kan jag inte göra så mycket åt. Men när en människa börjar skada andra då börjar jag bry mig, det är fruktansvärt.


Alla människor är värda en andra chans, men jag tycker Jackson fick lite väl många. Visst, han är en superbra sångare och har gjort mycket bra i sin karriär som artist, men han har skadat lite väl många för min smak.


Okey, att han var en pedofil är inte bevisat, där finns det många diskussioner om vad som är sant och inte, men han har gjort mycket annat dumt också. Nä, i min värld är, var, han en dålig människa men en bra artist. Min favorit är Black and White, vilken är eran? =)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

S

10 juli 2009 21:14

bíllie jean helt klart :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se