Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 10 juli 2009

Depp

Av Lina Lilja - 10 juli 2009 09:46

Jag vet inte riktigt hur jag tänker ibland, hur många vill läsa ett inlägg med rubriken Depp liksom? Tja, om det inte står Johnny före, då är det nog många som öppnar, men det är inte Johnny som menas med rubriken...


När jag vaknade för 1½ timme sedan så låg jag först i en kvart och tänkte på hur mycket jag hatar mitt liv innan jag orkade pallra mig upp, bra start liksom. Anledningen var att jag drömde en fruktansvärd dröm, eller egentligen inte så fruktansvärd, mer väldigt verklig.


Så idag är en sådan där dag då jag hatar mitt liv. Jag hatar mig själv, jag hatar alla andra, jag hatar livet, jag hatar allt som liknar känslor och kärlek. *Suck* Ni behöver inte vara oroliga, ni vill inte prata med mig idag, ni borde inte prata med mig idag, för jag är hemsk, men till imorgon så har det nog gått över.


Nu har jag låtit hela världen veta att jag är deppig, nu ska jag fortsätta titta på Hannah Montana (älskar töntiga barnprogram! =)). Stallet senare..


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se