Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

Kalas!

Av Lina Lilja - 11 juli 2009 17:28

Gick upp klockan fem imorse, usch, det var tufft, så himla trött! Aja, vad gör man inte för de små liven ;) Stalltjänsten gick bra. Det var inte så mycket att göra eftersom många går på bete, men jag hann med att leka både hovslagare och veterinär, hehe.


Det blev lite tjafsigt i slutet, men det löste sig. Åkte hem, bytte om lite snabbt, och gick in för att gå på kalas hos grannen. Deras son är hemma, bor i USA normalt, och hans son fyller tre på tisdag så det var tre-årskalas =) Det största treårskalas jag någonsin sett! Jättemycket folk var det, men det var trevligt, riktigt trevligt faktiskt.


Det som vi pratade allra mest om var min stundande USA-resa. Dels bor ju sonen där, och hans fru är uppvuxen i USA så hon tyckte det var jättekul! En annan gäst har bott i USA i 13 år (hon är jättebra kompis med massa kändisar, skådespelare och så), och en tredje var i USA för 19 år sedan, när hon var arton, och gjorde precis som jag och pluggade ett år på High School. Så det var jätteroligt!!


Kom hem för typ en timme sedan, så nu har jag suttit och tjafsat med internet sedan dess. Suck, hatar när tekniken inte fungerar...


Ska kika runt lite på nätet, se om jag hittar något kul.


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se