Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 juli 2009

Fenixfågeln!

Av Lina Lilja - 11 juli 2009 21:39

Först;
Förlåt, men internet krånglar som fan, så därför så kan jag inte skriva riktigt när jag vill, och vissa inlägg går inte att posta, men jag gör så gott jag kan och hoppas det löser sig snart =)


Sedan;

Nu vet jag äntligen vad jag ska ha för tatuering! Jag ska ju tatuera mig när jag fyller arton, tidigast då i alla fall (eftersom mamma inte tillåter det..). Men jag vill ha en tatuering som verkligen betyder något, inte bara för att liksom, så jag har funderat på vad jag vill ha, men inte hittat något som jag verkligen verkligen fastnat för, men nu vet jag!!


Idag tittade jag på Miami Ink, och då var det en kille som hade haft en tuff uppväxt. Hans föräldrar hade skiljt sig när han var två, och det bestämdes att han skulle bo hos sin mamma. Det var något som gick, rent ut sagt, åt helvete. Hon slog honom, och efter ett rymningsförsök så hamnade han på akuten.


Han var inte gammal, gissningsvis strax över 20, men han hade varit med om mycket. Det som fått honom att fortsätta kämpa var hans dröm att bli pilot, något han även lyckats med, så han tatuerade in en fenixfågel som föds ur baken på ett flygplan.


Så ja, jag ska också ha en fenixfågel! En fenixfågel, för er som inte vet, är en fågel som återföds ur sin egen aska. Alla har vi våran ryggsäck att bära, vissa tyngre än andra, men det är bara att försöka glömma att man har den och gå vidare. En fenixfågel är vad det ska bli! Dock vet jag inte vart än, jag vill ha den relativt liten, på ett ställe som syns men ändå kan döljas. Jag tänker typ på ena skulderbladet kanske... Vad tycks?


Tittar just nu på Sommarkrysset, spelade in det när det gick för vi åt då. Ska sova snart, är dödstrött.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se