Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Bio!

Av Lina Lilja - 12 juli 2009 22:34

Jag hade en jätterolig kväll! Även om de andra inte tyckte så mycket om filmen, de var lite för unga för den, så tyckte jag den var askul. Och jag tror det andra hade kul ändå.


Det som vi pratat en massa om idag, och som är så himla kul, är att i stallet är ålder bara en siffra, precis som det borde vara. Jag vet inte om jag har nämnt det här i bloggen tidigare, men jag gillar det verkligen. Jag menar, de jag var på bio med idag var fem, respektive tre år yngre än mig. Och vad spelar det för roll liksom? Det är roligt, för ålder är trots allt bara en siffra =)


Jag rekommenderar filmen, men till folk som åtminstone har fyllt byxmyndig, och som inte är trångsynta. Dessutom så lär man ha en hel del humor på lager. Men är man lite äldre, fattar skämten, och tillåter sig se klart filmen, då är den helt klart sevärd!


Nu ska jag sova, så jävla trött. Som vanligt är stallet det enda som är inplanerat för morgondagen, hehe...


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se