Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

God förmiddag!

Av Lina Lilja - 21 juli 2009 10:48

Hej allihopa!

Tvingade mig upp imorse och ut på en löprunda. Tog i som fan, men jag vet att jag kan bättre! Så jävla surt...


Tänkte åka in till gymmet idag, men så kom jag ju på att det är hoppträningar på klubben idag, så det blir stallet istället för gymmet. Gymmet får vänta till på torsdag.


Ska cykla till och från stallet så lite träning får jag i alla fall, sedan får jag väl göra lite situps och sånt också I guess... Idag är det förresten precis två veckor kvar tills jag åker! Det är ingenting!!! Längtar som fan, även om jag vissa dagar funderar vad fan jag har givit mig in på, men det blir nog bra får vi hoppas =)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
julia

julia

21 juli 2009 11:56

Ska du vara med på någon hoppträning? :)
kram :D

http://juliastagmo.blogg.se

 
Anna

Anna

21 juli 2009 14:24

SV: Jo det var hur mysigt som helst (:

USA resan är pågång. Har skickat in allt, så nu är det bara för dom att arbeta. Väntar ivrigt efter mer info :D

Snart ska ju du iväg, är du inte nervös ?
KRAM

http://annakw.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

21 juli 2009 19:54

Nej jag ska inte vara med på någon hoppträning, jag tittar bara =)

Anna:
Härligt!
Jo jag är jättenervös, men samtidigt ska det bli jättekul =)

Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se