Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Hemma igen!

Av Lina Lilja - 27 juli 2009 11:19

Nu har jag kommit hem, och nu ska jag hålla mig här i en vecka innan det är dags att fara till andra sidan Atlanten. Jag som skulle vara hemma hela sommaren och göra så mycket, vad har jag gjort liksom? Var hemma en halv vecka efter skolavslutningen, därefter Spanien 2 veckor, hemma två veckor, mormor 6 dagar, hemma två dagar, Näset fyra dagar. Jag har fått se en hel del i alla fall!


Så hur gick det då? Jo då, helt okey. I fredags så hade C ett nerslag i fas två i 110, R hade ett ner i grunden i samma klass. I 130 så hade både S och H två nerslag i grunden, E var dubbelnolla och fyra.


I lördags så var C dubbelnolla och sjua i 110, men var halt när de gick ut från banan, så hon har haft boxvila sedan dess, trist.. R rev hur många som helst i 120. H hade 4 fel i 130, S hade 12 fel i 130 och E 4 fel i samma klass.


Igår så rev R fyra hinder i 115, S peta ett i 130, H rev två. I 145 så var E dubbelnolla i grunden, rev ett i omhoppningen men kom fyra trots allt.


Jag var väldigt trött när jag kom hem, inatt sov jag 11 timmar! Snacka om trött! Idag ska jag åka in till stallet och rida med på en uteritt, kul!! =D


Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se