Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Regnbågsbarn

Av Lina Lilja - 28 juli 2009 17:14

Innan jag börjar måste jag bara kommentera ordet i sig, det låter så fint! Om du inte tänker på betydelsen, utan fantisera lite och tänk dig en saga om ett regnbågsbarn... Jaja, det var ingen saga vi skulle prata om, utan den nakna sanningen...


Nu såhär mitt i Pride så är det många intressanta artiklar om HBT-personer. Just aftonbladet.se är en hemsida jag gillar extra mycket och det är också därifrån jag har fått följande artiklar:


http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article2629081.ab


http://www.aftonbladet.se/wendela/article5574097.ab


Bland annat så säger de att antalet regnbågsbarn, dvs antalet barn som lever med två mammor eller två pappor, har ökat stort. Dock är antalet regnbågsbarn inte speciellt stort alls, bara dryga 400, och en STOR majoritet bor med två mammor. Varför är det så? Antagligen är det lite lättare för lesbiska att få barn då de kan föda själva, bögar måste ju antingen adoptera, eller ta hjälp av en tjej.


I artikel två så tar de upp det här med jämställdheten igen. I homopar så är ju båda av båda kön, så då kan det ju inte bli ojämställt, för i ett lesbiskt par finns det ingen man som man antar ska laga bilen, och i ett bögpar så finns det ingen kvinna som man antar ska laga maten. Väldigt intressant!!


Nä, nu måste jag duscha, snart kommer det gäster hit. Har ju mitt första avskedskalas idag...


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
julia

julia

28 juli 2009 17:24

Ja, det får du göra! :) Det börjar gå mkt bättre nu, idag var hon underbar! kändes som att man svävade runt på ridbanan :'D

http://juliastagmo.blogg.se

 
Anna

Anna

29 juli 2009 11:33

Kommer du försätta att blogga när du är i usa ? (:
KRAM

http://annakw.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

29 juli 2009 16:04

Julia:
Gud vad härligt! Det kommer nog gå bättre och bättre ju mer du lär känna henne. =)

Anna:
Jajemen, bloggen kommer att fortsätta är tanken =)

Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

 
julia

julia

29 juli 2009 19:07

Aa, jag märker det! Nu dom senaste gångerna har det bara gått bättre och bättre! Blir mycket träningar i höst med för tränare! Så snart går hon nog perfekt på tygel!;D

http://juliastagmo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se