Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under juli 2009

Av Lina Lilja - 11 juli 2009 21:39

Först;
Förlåt, men internet krånglar som fan, så därför så kan jag inte skriva riktigt när jag vill, och vissa inlägg går inte att posta, men jag gör så gott jag kan och hoppas det löser sig snart =)


Sedan;

Nu vet jag äntligen vad jag ska ha för tatuering! Jag ska ju tatuera mig när jag fyller arton, tidigast då i alla fall (eftersom mamma inte tillåter det..). Men jag vill ha en tatuering som verkligen betyder något, inte bara för att liksom, så jag har funderat på vad jag vill ha, men inte hittat något som jag verkligen verkligen fastnat för, men nu vet jag!!


Idag tittade jag på Miami Ink, och då var det en kille som hade haft en tuff uppväxt. Hans föräldrar hade skiljt sig när han var två, och det bestämdes att han skulle bo hos sin mamma. Det var något som gick, rent ut sagt, åt helvete. Hon slog honom, och efter ett rymningsförsök så hamnade han på akuten.


Han var inte gammal, gissningsvis strax över 20, men han hade varit med om mycket. Det som fått honom att fortsätta kämpa var hans dröm att bli pilot, något han även lyckats med, så han tatuerade in en fenixfågel som föds ur baken på ett flygplan.


Så ja, jag ska också ha en fenixfågel! En fenixfågel, för er som inte vet, är en fågel som återföds ur sin egen aska. Alla har vi våran ryggsäck att bära, vissa tyngre än andra, men det är bara att försöka glömma att man har den och gå vidare. En fenixfågel är vad det ska bli! Dock vet jag inte vart än, jag vill ha den relativt liten, på ett ställe som syns men ändå kan döljas. Jag tänker typ på ena skulderbladet kanske... Vad tycks?


Tittar just nu på Sommarkrysset, spelade in det när det gick för vi åt då. Ska sova snart, är dödstrött.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 11 juli 2009 17:28

Gick upp klockan fem imorse, usch, det var tufft, så himla trött! Aja, vad gör man inte för de små liven ;) Stalltjänsten gick bra. Det var inte så mycket att göra eftersom många går på bete, men jag hann med att leka både hovslagare och veterinär, hehe.


Det blev lite tjafsigt i slutet, men det löste sig. Åkte hem, bytte om lite snabbt, och gick in för att gå på kalas hos grannen. Deras son är hemma, bor i USA normalt, och hans son fyller tre på tisdag så det var tre-årskalas =) Det största treårskalas jag någonsin sett! Jättemycket folk var det, men det var trevligt, riktigt trevligt faktiskt.


Det som vi pratade allra mest om var min stundande USA-resa. Dels bor ju sonen där, och hans fru är uppvuxen i USA så hon tyckte det var jättekul! En annan gäst har bott i USA i 13 år (hon är jättebra kompis med massa kändisar, skådespelare och så), och en tredje var i USA för 19 år sedan, när hon var arton, och gjorde precis som jag och pluggade ett år på High School. Så det var jätteroligt!!


Kom hem för typ en timme sedan, så nu har jag suttit och tjafsat med internet sedan dess. Suck, hatar när tekniken inte fungerar...


Ska kika runt lite på nätet, se om jag hittar något kul.


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 10 juli 2009 21:22

Sitter i sängen och skriver nu, ska sova snart. Imorgon är det stalltjänst 6-13 och därefter ska jag på kalas hos grannen, så jag lär inte kunna skriva för än på typ kvällen... Men det märker ni väl =)


Ha en trevlig morgondag, hoppas jag vaknar på rätt sida då.


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 juli 2009 20:12

Åkte in till stallet strax efter 11. Pratade med lite kompisar och så, fortfarande rätt deppig... Mockade och hjälpte stallpersonalen lite. Fortfarande depp. Asså seriöst, vad är det med mig?? Så här deppig är jag sällan.. Just det, drömmen. Fan.


Sorry, fel spår. Annars gjorde jag inte så mycket i stallet. Jag och två kompisar hade en intressant diskussion om bröllop och kärlek. Jag vet inte om jag pratat om det tidigare, annars gör jag det nu. Hehe.. I alla fall, för att gifta mig har liksom alltid varit min största dröm. Få klä sig i en vit klänning och gå in i kyrkan och se ut som en gräddbakelse. Nä jag vet inte, det är något magiskt med det hela som jag inte riktigt kan sätta ord på...


I alla fall så har jag alltid viljat ha ett STORT bröllop, med alla vänner, all släkt och så. Jag vill inte gifta mig typ i stadshuset eller så, nej, det ska vara stort!! =)


Men så diskuterade vi det, tänk om jag, eller någon av dem också, de hade ju också drömmar om deras bröllop, hittade någon som inte ville gifta sig på samma sätt som vi ville? Skulle det spela någon roll? Man gifter sig ju för kärleken, eller hur, inte för att gifta sig!


Då insåg jag, det stora med bröllopet, som tror jag är anledningen till att jag verkligen vill gifta mig egentligen, är att den dagen jag går in i kyrkan redo att säga "Ja" så vet jag att den dagen har jag hittat den rätta. Då började vi komma in på kärleksspåret och "den rätta", men det har vi pratat så mycket om så dit tänker jag inte gå. Men seriöst liksom, om det finns en enda person där ute som är min den rätta, hur stor är chansen att jag möter den människan!? Det finns liksom flera miljarder människor i världen!!!


Ja, sen åkte jag hem i alla fall vid typ fyra. Fortfarande rätt deppig... Jävla deppdag! När jag kom hem tittade jag lite på tv och sedan skulle jag gå in på datorn. Dock fungerade inte internet hur mycket jag än försökte.. Sedan åt jag middag, och nu är det dator + tv.


Imorgon så har jag stalltjänst på fm så jag ska gå upp vid fem, kul, så det blir till att gå och lägga sig tidigt ikväll. Men jag ska nog försöka hinna skriva en gång till innan dess =)


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 juli 2009 10:22

Jag har skrivit ett liknande inlägg tidigare men nu kommer det igen. Hade tänkt skriva det igår, men mamma och jag satt och tittade på en film till sent så jag hann inte. Idag är väl inte rätt dag egentligen, med tanke på mitt deppiga humör, men det får bli så i alla fall ;)


I januari skrev jag i alla fall inlägget med rubriken "Ett leende gör dagen", och nu vill jag spinna vidare lite på det. Jag tycker det är jättekul att leka med ett leende, för ler du mot någon, så lovar jag, med 99% säkerhet, att du får ett leende tillbaka.


Det spelar ingen roll vart du är. I matbutiken, det skadar väl inte att ge personen bredvid ett leende? Eller butiksbiträdet? Eller tanten som går förbi?


Det var så kul när vi var i Platja d'Aro nu för några veckor sedan... De som jobbade i restaurangen på hotellet var rätt griniga, framför allt en av dem, och de sa inte så mycket. Så möter jag honom på vägen ut och ger honom ett leende, tillbaka får jag ett leende och ett Hola!. Pappa frågade vad fasiken jag gjort med gubben, varför var han så trevlig helt plötsligt? Svaret är enkelt, smile! Sprid lite glädje, då får du glädje tillbaka! =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 juli 2009 09:46

Jag vet inte riktigt hur jag tänker ibland, hur många vill läsa ett inlägg med rubriken Depp liksom? Tja, om det inte står Johnny före, då är det nog många som öppnar, men det är inte Johnny som menas med rubriken...


När jag vaknade för 1½ timme sedan så låg jag först i en kvart och tänkte på hur mycket jag hatar mitt liv innan jag orkade pallra mig upp, bra start liksom. Anledningen var att jag drömde en fruktansvärd dröm, eller egentligen inte så fruktansvärd, mer väldigt verklig.


Så idag är en sådan där dag då jag hatar mitt liv. Jag hatar mig själv, jag hatar alla andra, jag hatar livet, jag hatar allt som liknar känslor och kärlek. *Suck* Ni behöver inte vara oroliga, ni vill inte prata med mig idag, ni borde inte prata med mig idag, för jag är hemsk, men till imorgon så har det nog gått över.


Nu har jag låtit hela världen veta att jag är deppig, nu ska jag fortsätta titta på Hannah Montana (älskar töntiga barnprogram! =)). Stallet senare..


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 9 juli 2009 16:51

Även om jag inte gillar honom, så antar jag att han är värd ett inlägg här. Jag är lite kluven faktiskt om Jackson, väldigt kluven. Jag vet inte vad jag ska säga om honom...


En människa som skadar sig själv skiter jag fullständigt i. Eller nej, egentligen inte, det är sorgligt, men är människan en världsstjärna som bor på andra sidan jorden kan jag inte göra så mycket åt. Men när en människa börjar skada andra då börjar jag bry mig, det är fruktansvärt.


Alla människor är värda en andra chans, men jag tycker Jackson fick lite väl många. Visst, han är en superbra sångare och har gjort mycket bra i sin karriär som artist, men han har skadat lite väl många för min smak.


Okey, att han var en pedofil är inte bevisat, där finns det många diskussioner om vad som är sant och inte, men han har gjort mycket annat dumt också. Nä, i min värld är, var, han en dålig människa men en bra artist. Min favorit är Black and White, vilken är eran? =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 9 juli 2009 14:09

Det blåser och regnar ute, usch vilket väder!! Och sjuk är jag också, hostig och snorig, I hate that. I alla fall...


Åkte in till stan imorse och var hos optikern en sväng. Därefter åkte mamma och jag till Bikupan (en second hand butik av Röda Korset) och lämnade lite kläder. Där fyndade jag också en magtränare i jakten på den perfekta kroppen ;)


Kompisen jag skulle fika med hade spytt hela natten, så det blev ingen fika. Istället uträttade jag och mamma lite fler ärenden innan vi åkte hem och åt lunch. Nu är det tv och dator som gäller i det här hemska vädret.


Ska ju in till stallet lite senare och kvällsfodra, så nu sitter jag här inne och myser och tar det lugnt. Idag är sista dagen utan syrran (hon har varit på cup sedan i tisdags morse, så jag har fått lite ensam tid med mamma o pappa =)).


Nu ska jag skriva rent lite saker från gårdagens möte och mejla ut det, sedan skriver jag lite mer.


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se