Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Ögonbindel!!!

Av Lina Lilja - 10 augusti 2009 18:05

Okey, en rolig överraskning som jag hatar med skoj i rösten håller nu på att bli min värsta mardröm. Vi åker hemifrån om typ en kvart, och jag ska ha ögonbindel på mig!! :o


Som sagt, jag har ett kontrollbehov utöver det normala, waaaaaaay utöver det normala, så att för det första inte ha en aning om vart jag ska eller ska göra, och för det andra ha ögonbindel på sig. PANIIIIIIIIIIIIIIIK!!!


Så här sitter jag, ensam, med hjärtklappning och ångestattacker. Alla andra vet precis vad som ska hända, till och med syrran liksom!, men själv vet jag inte ett skit... Jävligt roligt, jag pallar inte sånt här!


Fan fan fan.. Vilket jävla liv har man givit sig in på? Suck, hjärtklappning. Djuuupt andetag....


Skriver ikväll och berättar vad som hände, om jag överlever...


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se