Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Avskedsfest nr. 2

Av Lina Lilja - 11 augusti 2009 01:09

Dagens (eller snarare gårdagens..) överraskning slutade inte helt oväntat i min avskedsfest nr. 2. Jag hann dock bli lite fundersam ett antal gånger på vägen. Let me tell you...


Omkring 18.20 så åkte vi hemifrån, jag med ögonbindel. Pappa körde lite kringelkrokigt på vägen dit, så efter ett tag tappade jag bort mig, men när vi stannade var jag ändå rätt säker på vart vi var (och jag hade rätt). En restaurang/badplats i närheten.


Där bytte jag bil. Bilen innehöll, förutom jag och mamma, två passagerare till + en förare. Vi åkte en sväng och på den svängen hann jag dödshota både den som körde och den som kom på allt, därefter stannade vi igen, och jag skulle byta om - fortfarande ögonbindel. Då började det bli väldigt jobbigt.


När jag skulle gå ut ur rummet där jag bytte om så står någon med en kamera och fotar, den skulle jag också döda. Vi går en sväng och sedan är vi tillbaka i bilen. Jag misstänker vilka föraren och resten av passagerarna är, men de säger inte ett knyst, och föraren kör lite för försiktigt för att vara den jag tror...


Tillslut stannar vi igen. Denna gången går vi en liten sväng, och sedan ska jag få ta av mig ögonbindeln. Va fan tänkte jag då, men tillslut tar jag av den. Där står 20 stycken kompisar ifrån stallet. Gullungar! Jag var skitsur, men ändå, att anstränga sig så, fan jag älskar hela högen!!! <3


Så, smått utskämd, så hade jag dödshotat en kompis tre gånger om (föraren, den som kom på idén och den som knäppte kort var alla samma person...). Det blev en fjärde också efter att hon knuffat i mig i poolen ;)


Nä men vi hade superroligt. Det var kul att så många kom, i blandade åldrar (från 7 upp till 22). Älskade älskade kompisar, jag kommer sakna er nå grymt!!


Vi hade i alla fall femkamp, spelade volleyboll, badade, spelade spel, pratade och allt däremellan. De sista åkte nu vid kvart i ett.


Fan, hur kan man vara så dum och lämna ett kompisgäng som detta?? Jag älskar dem allihopa, och så sticker jag bara! Vad fan har jag givit mig in på liksom??


Gulliga älskade vänner. Jag älskar er ALLIHOP!!! <3


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se