Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

Vänner<3

Av Lina Lilja - 11 augusti 2009 23:42

Okey, det här har varit en underbar dag men en fruktansvärd kväll. Igår gick jag och la mig vid kvart över ett, men med alla tankar i huvudet så kunde jag inte somna förrän vid halv tre någonting.. Gick upp halv åtta imorse för att åka till stallet.


Halv nio var jag i stallet. Jag har hjälpt till med hoppträningar, ridit, burit lite hinder, och bara umgåts och kramats med mina underbara kompisar. Det var så sjukt många som var där igår, och ännu fler som ville komma men inte kunde. Många som jag aldrig trodde skulle vilja komma dessutom.


Precis innan jag åkte hem stod jag och studerade mina kära kompisar när de langade bommar inför tävlingarna som är i helgen. Då slog det mig att jag faktiskt ska lämna dem för ett år, det var fruktansvärt. Sedan har jag hela kvällen halvt grinat, halvt skrattat, åt minnen från gårdagens fest, åt dagen, åt andra händelser, och åt året som ligger framför mig.


Jag ska inte ljuga, jag är livrädd, och för första gången sedan jag bestämde att jag skulle åka i höstas så ångrar jag mig faktiskt, på riktigt. Men ja, jag ska kliva på planet, för så mycket som mina vänner har gjort för mig senaste tiden så tror jag att de finns kvar när jag kommer tillbaka om ett år.


Men egentligen är det rätt sjukt. Vad som har hänt med mig senaste året, vad jag har gått igenom det senaste året, är sjukt. Det har varit mitt bästa år någonsin. Hela mitt liv har varit en lång berg-o-dal bana, med så många nerförsbackar att jag många gånger har befunnit mig under marken. Nu känner jag faktiskt att jag har vänner, som gillar mig för den jag är och verkligen ställer upp och bryr sig om mig.


Det är så sjukt egentligen, för jag har levt så nära alla i många år, men aldrig vågat släppa in någon. En katastrof som hände för ett år sedan ganska precis, resulterade i något så bra.


När jag bestämde att jag skulle åka fanns inget att lämna, jag hade bara ytliga kompisar, ponnyn skulle säljas oavsett, familjen överlever jag. Nu har jag en hel hög vänner att säga hejdå till imorgon, att krama om och veta att vi ses inte imorgon eller om en vecka, vi ses om ett år.


Nä kvällen har varit fruktansvärd, men nu ska jag ta ett djupt andetag och försöka sova. Imorgon är det mycket att göra...


Puss o Kram

Lina Lilja

 


Älskade vänner <3 Jag kommer sakna er så grymt mycket!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se