Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Framme

Av Lina Lilja - 14 augusti 2009 08:01

Enligt min klocka är klockan bara strax före åtta på morgonen, hos er är hon snart tre på eftermiddagen... Nu är jag framme i alla fall. Allt har gått bra, men jag saknar alla där hemma. Jag fattar inte vad jag givit mig in på, hur fan ska jag kunna överleva det här i 10 månader!? Emellanåt känns allt skitbra, andra stunder känns allt piss...


Flygresan gick bra. Den första tog drygt nio timmar, då tittade jag på filmer och läste mest. Grinade endel också, speciellt när jag läste den guldiga boken där alla kompisar skrivit hälsningar till mig! Så många det var som hade skrivit, jag läste den flera gånger och grinade lika mycket varje gång. Alla hälsningar, långa som korta, betydde otroligt mycket för mig!


Väl i Atlanta gick allt smärtfritt och lätt. Flygresan till Wichita sov jag igenom. Framme i Wichita blev jag mött av massor med människor, familj, vänner, local contactor. Jag fattade aldrig riktigt hur alla hörde ihop med varandra, men jag gillade dem allihop. Speciellt min local contactor vilket var skönt då det är henne jag måste lita mest på. Också Ceci, från Brasilien, trivdes jag jättebra med. Mamma är också snäll och vänlig, och jag tror att det kommer bli bra.


Fick vänta länge på väskan och när den kom var den trasig så då skulle vi vänta på hjälp att fixa den. Efter att vi väntat ett bra tag fick vi dock beskedet att vi skulle komma tillbaka nästa dag, dvs idag. Så vi tog oss hemmåt, släppte av alla vänner på vägen. Huset är fint, men stökigt. De har precis flyttat in så det är inte iordninggjort riktigt... Packade upp lite och gick sedan och la mig. Vaknade typ fem imorse så jag har legat och läst en massa.


Idag ska vi till skolan och sedan ska vi åka skridskor. Det ska bli mycket roligt! Jag saknar alla där hemma massor, och jag fattar inte hur jag ska överleva 10 månader utan er. Men jag tror det blir bra, även om jag just nu mest vill åka hem...


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tilly

14 augusti 2009 22:31

Det kommer bli kanon Lina :D Ge det lite tid så ska du se att det blir det bästa du gjort :) Hare bäst! :*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se