Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Saknar er!

Av Lina Lilja - 15 augusti 2009 07:10

Godmorgon allihopa! Eller tja, god eftermiddag för er då.. Jag hatar det här med tidsskillnaden, igår gick jag och la mig en stund före middagen, kring sex, men jag vaknade inte förrän efter ett när syrran skulle gå och lägga sig. Suck. Naturligtvis vaknade jag vid halv fem och kunde inte somna om, suck. Så nu har jag läst och suttit vid datorn i flera timmar.. Hatar tidsskillnaden.


Ni anar inte vad jag saknar er där hemma! Vissa stunder tror jag att nä men det här kommer jag överleva, andra stunder vill jag bara hem. Vi får väl se hur länge jag blir kvar... En dag i taget helt enkelt, men syrran från Brasilien + min local contacters son från Brasilien som båda har varit här i en vecka nu, säger att det blir lättare efter ett tag, så vi hoppas väl på det.


Igår var vi först i något typ av museum och sedan åkte vi skridskor. Vi skulle ha åkt till skolan också, men vi hann inte så vi ska göra det på måndag istället. Jag tror och hoppas att saker och ting blir lättare när skolan börjar, när man får annat att tänka på. Blir det inte det så kommer jag att åka hem, jag tänker inte plågas och pinas här i flera månader..


Vet inte vad jag mer ska skriva, så sålänge avslutar jag här. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, shoppa kanske..


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se