Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Lugn dag

Av Lina Lilja - 15 augusti 2009 12:31

Idag är det tydligen slappa dag. När jag först hörde det fick jag panik, jag hatar slappadagar! Men nu tycker jag det är rätt skönt. Jag har packat upp min väska, och familjen har fått sina presenter. De älskade Ahlgrens Bilar!


Nu sitter vi vid datorn/tv:n och tar det lugnt. Vi kommer nog åka förbi flygplatsen en sväng i eftermiddag för att fixa min väska.


Mamma och Pappa (syrran också);

Får inte ni mina sms/mejl??? Ni svarar inte på dem, jag saknar er och vill verkligen ha kontakt!! Jag har också skaffat resdagboken.se nu, alias är Lina93 .


Älskar er och saknar er massor!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Stephanie

Stephanie

15 augusti 2009 20:36

Hej! Jag tyckte att det var underbart redan från början, jag fick bra kontakt med värdfamiljen och min tyska "syster". Det jag kan känna lite grann är att det är jobbigt när jag inte har något att göra som tex. efter skolan. Nu har det blivit bättre, speciellt nu när jag har en aktivitet som jag älskar. Jag hoppas verkligen att det blir bättre för dig! Skriv om det är något! Kramar Steph

http://stephaniejf.blogg.se

 
Ingen bild

Mamma

16 augusti 2009 00:42

Saknar dig också!!
Vi hörs på skype.
Kämpa på o fixa väskan...
Puss mamma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se